Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: «Ζωντανοί» για τον τίτλο στην Premier League οι «κανονιέρηδες»

20:35 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Άρσεναλ πέρασε “αλώβητη” από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τη νίκη της 1-0 “ανέβηκε” ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League και θα δώσει “μάχη” μέχρι τέλους με τη Μάντσεστερ Σίτι, για την κατάκτηση του τίτλου.

Με ένα γκολ του Τροσάρ από το 21ο λεπτό του αγώνα, η Άρσεναλ κατάφερε να κάνει το πολυπόθητο διπλό επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και να “πιέσει” τη Μάντσεστερ

Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League

Οι “κανονιέρηδες” έφθασαν τους 86 βαθμούς και προσπέρασαν με ένα βαθμό περισσότερο τους “Πολίτες”, οι οποίοι έχουν όμως έναν αγώνα λιγότερο. Η Άρσεναλ έχει πια ένα τελευταίο ματς με την Έβερτον, ενώ η ομάδα του Γκουανρτιόλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τότεναμ και στη συνέχεια τη Γουέστ Χαμ στο Ετιχάντ, για ένα φινάλε “θρίλερ” πια στη σεζόν.

Trossard is the best finisher we’ve in the club at the moment
pic.twitter.com/az8DqKK6pQ

— S (@scrapytweets) May 12, 2024

Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Νταλότ, Κασεμίρο, Έβανς (75′ Καμπουαλά), Γουάν-Μπισάκα (87′ Φόρσον), Μάινου, Άμραμπατ (87′ Έρικσεν), Ντιαλό (70′ Άντονι), ΜακΤομινέι, Γκαρνάντσο, Χόιλουντ (87′ Γουίτλι).

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Τομιγιάσου, Έντεργκααρντ (90+3′ Κίβιορ), Παρτέι (90+2′ Ζορζίνιο), Ράις, Σακά (82′ Ζεζούς), Τροσάρ (66′ Μαρτινέλι), Χάβερτς.

To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: «Ζωντανοί» για τον τίτλο στην Premier League οι «κανονιέρηδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα