Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς με τον Τάιλερ και τη Φάρλι – Χειροκροτήματα και selfies

16:22 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς βρέθηκε το Σάββατο (11.05.24) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Φορώντας ροζ καρό πουκάμισο και τζιν παντελόνι κι έχοντας δίπλα του τον σύζυγό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την άφιξή του στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

«Χειροκροτάτε

όλη την ώρα, εντάξει, φτάνει», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε χιουμοριστική διάθεση, φτάνοντας στο σημείο και στη συνέχεια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χτυπήστε πόρτες, πείτε στον κόσμο να ψηφίσει… ευχαριστώ για το χειροκρότημα».

Μάλιστα, ένας πολίτης του είπε: «Πρόεδρε, προχώρα, άλλαξε τα όλα», με τον κ. Κασσελάκη να του απαντά: «Προς την πρόοδο, ε; Γιατί οι άλλοι το αλλάζουν προς το ευρώ, για τους λίγους και τρανούς».

 

 

Χαλαρός, χαμογελαστός κι ευδιάθετος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.


 

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της περιοδείας του στα βόρεια προάστια, επισκέφθηκε το πρωί τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώθηκε στην Κηφισιά με επίσκεψη στην Ανθοκομική Έκθεση και το κέντρο της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με πολίτες όλων  των ηλικιών, με καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για ζητήματα της καθημερινότητας.

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευαν στην περιοδεία του υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε και το  βαν-«στρατηγείο» της προεκλογικής εκστρατείας, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες.

Υπενθυμίζεται, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει αύριο το απόγευμα, Κυριακή την προεκλογική εκστρατεία με πρώτο σταθμό τη Μαγνησία.

Τη Δευτέρα θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη (14.05.24)θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς με τον Τάιλερ και τη Φάρλι – Χειροκροτήματα και selfies δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, Τάιλερ, Φάρλι – Χειροκροτήματα,stefanos kasselakis, anthokomiki ekthesi kifisias, tailer, farli – cheirokrotimata