Πρόστιμα σε οδηγούς ταξί στη Θεσσαλονίκη - Οι 27 παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε ελέγχους

18:05 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη με τους αστυνομικούς να σταματούν και οδηγούς ταξί. «Βροχή» τα πρόστιμα μέσα σε ένα διήμερο…

Ελέγχους και σε οδηγούς ταξί πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη συνεργεία τροχονομικών ελέγχων, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών

δράσεων για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, από τις 8 έως τις 10 Μαΐου 2024, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους στον νομό Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά 2.339 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 534 ήταν για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και οι 594 για παραβάσεις φορτηγών.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων διενήργησαν ελέγχους σε ΔΧΕ αυτοκίνητα (ταξί) και βεβαίωσαν 27 παραβάσεις, εκ των οποίων πέντε για άγρα πελατών, τρεις για παραβίαση της σειράς προτεραιότητας των ταξί στην πιάτσα, τέσσερις για πολλαπλή μίσθωση, δύο για επιλογή επιβατών-προορισμού, έξι για μη χρήση ταξίμετρου, πέντε για μη ανάρτηση ειδικής άδειας ΔΧΕ σε ορατό σημείο, μία για μη ανάρτηση τιμοκαταλόγου σε ορατό σημείο και μία για ταξίμετρο σε μη εμφανές σημείο.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν.

To άρθρο Πρόστιμα σε οδηγούς ταξί στη Θεσσαλονίκη - Οι 27 παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε ελέγχους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόστιμα, Θεσσαλονίκη -,prostima, thessaloniki -