Σκοτώθηκε σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ 51χρονη οδηγός μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο

15:10 27/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ακόμα ένα τροχαίο στον πολύπαθο ΒΟΑΚ στην Χερσόνησο, με μια γυναίκα που οδηγούσε μηχανή να χάνει τη ζωή της…

Η 51χρονη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Χερσονήσου. Η μηχανή της συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και η άτυχη γυναίκα εκσφενδονίστηκε στον δρόμο. Άφησε στο σημείο την τελευταία της πνοή, πριν φτάσουν οι διασώστες. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε

προληπτικά σε νοσοκομείο. Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για να περάσουν τα ασθενοφόρα και να καθαριστεί ο δρόμος.

Πιο αναλυτικά, συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ το μεσημέρι μετά από τηλεφώνημα για σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ στον ύψος της Χερσονήσου στο Ηράκλειο, κοντά σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή.

Γυναίκα 51 ετών που οδηγούσε μηχανή σκοτώθηκε όταν το δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Δείτε τις εικόνες του cretaone.gr, από το σημείο του δυστυχήματος στον ΒΟΑΚ.

Επί τόπου βρέθηκε ταχύτατα η Τροχαία για να εξακριβώσει τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που μέχρι στιγμής είναι άγνωστες.

To άρθρο Σκοτώθηκε σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ 51χρονη οδηγός μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα