Τα «γυρίζει» τώρα ο πατέρας που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα: «Δεν γνώριζα ότι ήταν μέσα στη σακούλα»

17:04 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Τα «γυρίζει» τώρα ο πατέρας από το Νεπάλ, που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα και το οποίο εντοπίστηκε νεκρό από τις αστυνομικές Αρχές.

Ο πατέρας, τον οποίο βίντεο ντοκουμέντο τον καταγράφει τη στιγμή που πετά το βρέφος σε κάδο απορριμάτων στη Βραυρώνα, αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη (14.05.24).

Ενώ αρχικά, ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό και πως το έβαλε στη σακούλα, γιατί φοβήθηκε, εκδοχή που έδωσε και η σύζυγός του στις Αρχές,

τώρα αλλάζει τον ισχυρισμό του.

Μιλώντας την Κυριακή (12.Ο5.24) στο MEGA, ο δικηγόρος του ζευγαριού Δημήτρης Ζορμπάς δήλωσε πως ο πατέρας από το Νεπάλ του είπε πως δεν γνώριζε πως στην σακούλα είχε το νεκρό βρέφος.

«Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου την δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Ο ίδιος μου είπε πως δεν γνώριζε πως στην σακούλα είχε το βρέφος.

 

Μου είπε πως η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος. Εάν διαπιστώσω πως έχουν κάνει αυτήν την αποτρόπαια πράξη τότε δεν θα συνεχίσω να είμαι δικηγόρος κανενός», δήλωσε ο κ. Ζορμπάς.

Σημειώνεται πως στους γονείς ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία. Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Γεννήθηκε πράγματι νεκρό ή μήπως «έσβησε» από τα χέρια των γονέων του; Αυτό που εκτιμούν και μετά από μια πρώτη εικόνα που τους έδωσε ιατροδικαστής, είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βρέφος να ήταν ζωντανό, ενώ μάλιστα αφήνουν το ενδεχόμενο ανοιχτό να έπαθε ασφυξία, όταν ο πατέρας του το έκλεισε στη σακούλα.

To άρθρο Τα «γυρίζει» τώρα ο πατέρας που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα: «Δεν γνώριζα ότι ήταν μέσα στη σακούλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα, Δεν,vravrona, den