«Βροχή» τα σχόλια στη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν για το Πάσχα -«Σαν χάρτινη φιγούρα», γιατί τον κατηγορούν για photoshop
Εντύπωση φαίνεται πως προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ο Τζο Μπάιντεν την Κυριακή του Πάσχα για να ευχηθεί για τις γιορτές.
Σε αυτή ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ποζάρει περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, μαζί με τη σύζυγό του Τζιλ, στα σκαλιά ενός σπιτιού. Στη φωτογραφία δεν συμπεριλαμβάνεται ο γιος του Χάντερ Μπάιντεν. «Ευχόμαστε σε όλους που γιορτάζουν σήμερα ένα ειρηνικό και χαρούμενο Πάσχα», έγραψε στη λεζάντα.
Όμως, κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τρολ υποστήριξαν ότι ο Μπάιντεν είχε κάνει photoshop στη φωτογραφία. Αρκετοί επεσήμαναν ότι ο 82χρονος Μπάιντεν που βρίσκεται στην κορυφή της σκάλας φορώντας ένα μπλε σκούρο κοστούμι, έδειχνε εκτός τόπου, λόγω της επίσημης ενδυμασίας του, της υψηλότερης θέσης του σε σχέση με τους υπόλοιπους και του φωτισμού που έπεφτε στο πρόσωπό του.
«Αυτό φαίνεται επεξεργασμένο στο Photoshop!» σχολίασε η συγγραφέας με τις περισσότερες πωλήσεις στη λίστα των New York Times, Μπριζίτ Γκάμπριελ, κάτω από την ανάρτηση του Μπάιντεν. Ένας άλλος χρήστης, καθώς και ο επιστήμονας Δρ. Simon Goddek ζούμαραν στο «ανατριχιαστικό» χέρι στο πίσω μέρος του λαιμού ενός από τα εγγόνια του. «Αυτό είναι ανατριχιαστικό. Ποιανού είναι αυτό το χέρι; Σίγουρα όχι δικό σου», έγραψε ο Goddek, ενώ ο άλλος χρήστης σχολίασε: «Ποιανού χέρι είναι αυτό;».
Ένας άλλος χρήστης υποστήριξε: «Είναι εντελώς επεξεργασμένο. Δείτε το χέρι του — βρίσκεται σε θέση χαμηλού χαιρετισμού, δεν ακουμπά στον ώμο του εγγονού, ούτε καν τα δάχτυλα. Είναι ψεύτικο!».
Άλλοι επεσήμαναν επιπλέον υποτιθέμενα σφάλματα στη φωτογραφία, λέγοντας ότι ο κορμός του Μπάιντεν έχει επεξεργαστεί ώστε να φαίνεται τοποθετημένος πάνω από το τελευταίο σκαλοπάτι, και ο τρόπος που κάθονται οι υπόλοιποι, το αποδεικνύει.
Τζο Μπάιντεν: Η φωτογραφία χωρίς το «ανατριχιαστικό» χέριΜια άλλη ελαφρώς διαφορετική εικόνα της οικογένειας κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό X του Ιρλανδοαμερικανού Δημοκρατικού content creator Harry Sisson. Και αυτή η φωτογραφία, παρότι δεν περιλάμβανε το μυστηριώδες χέρι, σχολιάστηκε εκτενώς.
«Ωραίο photoshop. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τζο δεν μπορεί να φύγει από το γηροκομείο», έγραψε μια γυναίκα. Ένας άλλος σχολίασε αστειευόμενος ότι η επεξεργασία ήταν τόσο κακή, που έμοιαζε σαν να είχαν βάλει μια χάρτινη φιγούρα του Μπάιντεν στη θέση του. «Χαχα αυτό είναι υστερικό. Είναι όλοι casual ντυμένοι και ο Τζο με κοστούμι. Επιπλέον, όλοι κάθονται σε μια σκάλα και ο Τζο είναι στο πάνω μέρος», έγραψε τρίτος.
Όπως σημειώνει η Daily Mail, ο σάλος με τη φωτογραφία για το Πάσχα από τον Τζο Μπάιντεν έρχεται μετά από δημοσίευμα που αποκάλυψε ότι ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να αποκρύψει ενδείξεις της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Λευκός Οίκος φέρεται να προστάτευε τον Μπάιντεν από τη δημόσια έκθεση κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, εξαιτίας της επιδεινούμενης πνευματικής του κατάστασης, τονίζει η Daily Mail. Το δημοσίευμα παραθέτει και δηλώσεις πρώην του πρώην γιατρού του Λευκού Οίκου και νυν βουλευτή, Ρόνι Τζάκσον, ο οποίος έκανε λόγο για συγκάλυψη και υποστήριξε ότι είχε παρατηρήσει σημάδια παρακμής από το 2019.
Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 27χρονο στην Ηλεία – Η αδερφή του είχε βρεθεί νεκρή
- Για νέο κόμμα ετοιμάζεται ο Αλέξης Τσίπρας - Πότε θα γίνουν τα "αποκαλυπτήριά" του
- Βίντεο - ντοκουμέντο με την αιματηρή επίθεση σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ - Τουλάχιστον 28 νεκροί
- Πώς θα δοθούν οι επιστροφές ενοικίων και η ενίσχυση στους συνταξιούχους – Οι επόμενοι στόχοι για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
- Αργοστόλι: Διασωληνωμένο παιδί μετά από πυρκαγιά σε σπίτι – Στο νοσοκομείο η μητέρα και το αδερφάκι του
- Άρης Μουγκοπέτρος: Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb ο συνάδελφος που τον μετέφερε στο νοσοκομείο
- Κατερίνα Ευαγγελάτου: Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια στο τιμόνι του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου
- Πάπας Φραγκίσκος: Τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει
- Φιλούσε το αγόρι της παθιασμένα και έκανε… εμετό – Δείτε βίντεο
- Εντυπωσιακό θέαμα από κοπάδι δελφινιών που εμφανίστηκε στην Αιδηψό
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEfimerida
- Πέθανε στα 59 του χρόνια ο φιλέλληνας Σύρος επιχειρηματίας Ναουάφ Σαλαμέχ -Ετοίμαζε επένδυση εκατομμυρίων στην Καβάλα
- Τεχνητή νοημοσύνη προέβλεψε την ημερομηνία της επόμενης μαζικής εξαφάνισης και οι προβλέψεις της είναι ανατριχιαστικές
- Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού που βρέθηκε απαγχονισμένος -Δολοφονία «βλέπουν» οι γονείς του
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα παραστεί στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
- ΔΕΑΒ: «Καμπάνες» συνολικού ύψους 320.000 ευρώ για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, απαλλάχθηκε ο Αλμέιδα
- Κάγια Κάλας: «Η Ρωσία προσπάθησε να κερδίσει χρόνο με την πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία»
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν τουλάχιστον 77 drones
- Νέα διάκριση για το Volvo EX90 -Kέρδισε τον τίτλο του World Luxury Car
- Τηλεφωνική συνομιλία του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Βούλγαρο ομόλογό του
- Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη σε περιοχή όπου βρίσκεται στρατιωτική βάση -Δείτε βίντεο

- Τελευταία Νέα iEfimerida
- «Βροχή» τα σχόλια στη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν για το Πάσχα -«Σαν χάρτινη φιγούρα», γιατί τον κατηγορούν για photoshop
- Ακολουθήστε αυτή την απλή φόρμουλα και θα έχετε την καλύτερη μέρα της ζωής σας (και για όσο καιρό επιθυμείτε)
- Κάγια Κάλας: «Η Ρωσία προσπάθησε να κερδίσει χρόνο με την πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία»
- Βινίσιους: «Έχω για παράδειγμα τον Ρονάλντο και τον Λεμπρόν Τζέιμς»
- Οι ιρανικές Αρχές κατέσχεσαν δύο ξένα πλοία για «λαθρεμπόριο» πετρελαίου
- ΗΠΑ: Αστρονόμοι εντόπισαν βραχώδη εξωπλανήτη με «ουρά κομήτη»
- ΟΗΕ: Ο γ.γ. Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινά στρατηγική αξιολόγηση της υπηρεσίας για τη βοήθεια της Παλαιστίνης
- Το μήνυμα ενθάρρυνσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην μπασκετική ομάδα: «Πάμε αδέρφια»
- Φωτιά σε σπίτι στο Αργοστόλι -Διασωληνώθηκε ένα ανήλικο παιδί, ζητήθηκε αεροδιακομιδή
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν τουλάχιστον 77 drones
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Αργοστόλι: Διασωληνώθηκε παιδί μετά από φωτιά σε σπίτι – Στο νοσοκομείο η μητέρα και ο αδερφός του
- Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία αυτοκινήτου- Ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε στα ρολά μίνι μάρκετ
- Χανιά: 80χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Ανακοίνωση της ΓΑΔΘ για την επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ
- Πενθήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η ιταλική κυβέρνηση για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου – Στα 5 εκατ. το κόστος
- Διασωληνώθηκε παιδί μετά τη φωτιά σε σπίτι στο Αργοστόλι
- Κωνσταντοπούλου: «Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης»
- Πρόωρες εκλογές στη Γαλλία εξετάζει ο Μακρόν