Μετά από 18 χρόνια κάποιος ξεπέρασε τον Κακά, όμως η απόσταση από την συμπολίτισσα έχει "χτυπήσει" τον εγωισμό

17:20 12/5/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς έφτασε σε ένα νέο ορόσημο για τον ίδιο, αφού το σύνολο των τερμάτων του φέτος επέτρεψε στον ίδιο να ξεπεράσει τον θρύλο των Ροσονέρι, Κακά.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς έγινε ο πρώτος μέσος της Μίλαν που σκοράρει περισσότερα από 10 γκολ σε μια σεζόν στη Serie A από την εποχή του Κακά το 2005-06. Αυτό το επίτευγμα παίρνει περισσότερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως η θέση 10' έχει ουσιαστικά εκλείψει στο σύγχρονο

ποδόσφαιρο και επομένως οι μέσοι δεν διαθέτουν απαραίτητα τόσες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Ο Αμερικάνος βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου οι "Μιλανέζοι" να συντρίψουν με 5-1 την Κάλιαρι. Ο Πούλισιτς μετρά φέτος 19 συνεισφορές σε τέρματα και ασίστ στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας και κατάφερε με τα δύο τελευταία γκολ να ξεπεράσει το ρεκόρ του Κακά το οποίος κανείς δεν είχε ξεπεράσει εδώ και 18 χρόνια.

Ο 25χρονος αναμφίβολα διανύει μία εξαιρετική σεζόν στο Μιλάνο, αν και η σεζόν θα τελειώσει με ανάμεικτα συναισθήματα. Οι "Ροσονέρι" έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία, αλλά παραμένουν 18 βαθμούς πίσω από την αντίπαλο της πόλης, την Ίντερ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τρομερή άνεση. Στόχος είναι ο επόμενος προπονητής της Μίλαν να επαναφέρει τον σύλλογο στις ράγες του πρωταθλητισμού διότι αυτή η ομάδα δεν αποσκοπεί στο να είναι η "μονόφθαλμη" μεταξύ τυφλών, αλλά να κυριεύει τις κορυφές του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

60 εκατομμύρια για τον παίκτη που παραγκωνίστηκε από τον Γιαμάλ, ο ίδιος μετρά ακόμα στην Αγγλία

Τεν Χαχ: Όσοι ζητούν την απόλυση του δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον ίδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά, Κακά,meta, kaka