Χαρούλα Αλεξίου: Στην αρχή του Maestro δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου

17:23 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς Maestro. Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χαρούλα Αλεξίου και Κλέλια Ανδριωλάτου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Η Χαρούλα Αλεξίου, μετά την απόφασή της να «αποσυρθεί» από το τραγούδι, εξέπληξε τους πάντες με την υποκριτική της ικανότητα. Ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό, αλλά μάλλον όχι τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που της πρότεινε το ρόλο στο Maestro.

Μέσα από τη σειρά, η Χάρις Αλεξίου, η αγαπημένη Χαρούλα όλων, εισπρέττει

την αγάπη του κόσμου. «Είδα τους ανθρώπους να δείχνουν έναν θαυμασμό και γι’ αυτό που κάνω τώρα.

Στην αρχή δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου, έλεγα ότι ο κόσμος συνεχίζει να με θαυμάζει λόγω του τραγουδιού. Τώρα είναι σαν να ξαναμπήκα με έναν τρόπο στη ζωή των Ελλήνων», είπε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Στον Β’ κύκλο θα ζήσετε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ήρωες από τη στιγμή του φονικού. Θα δούμε τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο του φόνου στις ζωές των ηρώων.

Πάντα είχα στο μυαλό μου να γράφω με μια διεθνή ματιά. Όταν έγραφα το Maestro ο στόχος κι αυτό που ήθελα να πετύχω ήταν να ”ταξιδέψει” στο εξωτερικό. Την πρεμιέρα θα την δούμε στους Παξούς, θα φτιάξω ένα μεγάλο θερινό σινεμά για να το δούμε όλοι μαζί στο νησί».

Η συμπρωταγωνίστριά του Κλέλια Ανδριολάτου παραδέχθηκε ότι ανυπομονεί να δει τα πρώτα επεισόδια όπως ο κόσμος. Ενώ για τον ρόλο της αποκάλυψε «στο νέο κύκλο προσπαθώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου στην Αθήνα. Μπορεί όμως και να συναντήσω το μεγάλο έρωτα που έχω στην καρδιά μου».

  

Ο Ορέστης Χαλκιάς είπε για τον ρόλο του: «Η ερωτική σχέση του ρόλου μου θα περάσει από χίλια κύματα. Όταν συμβαίνει ένας φόνος η πορεία του μυαλού είναι ανεξέλεγκτη. Ο φόνος στην αρχή θα χωρίσει τον Αντώνη και τον Σπύρο. Ο ήρωάς μου θα φύγει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει όλους τους δαίμονες».

To άρθρο Χαρούλα Αλεξίου: Στην αρχή του Maestro δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα