Ο ΠΑΟΚ κάνει all-in για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το τρίποντο στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ χαρακτήρισε σε ανακοίνωση του το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως "μάχη για το όνειρο" και η αλήθεια είναι ότι μόνο με νίκη επί των ερυθρολεύκων θα παραμείνει ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος (12/5, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο όπως ήταν

και στο προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ και όπως θα είναι και στις επόμενες δυο αναμετρήσεις με τον Παναθηναικό και τον Άρη.

Για δεύτερη φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή – το ίδιο είχε κάνει και στο ντέρμπι Δικεφάλου- και όλη η ομάδα διανυκτέρευσε χθες στο ξενοδοχείο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πάντως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές και διαθέσιμους από τη στιγμή που στην τελευταία προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο 55χρονος τεχνικός έχει τη δυνατότητα να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές και λογικά δεν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι στην εστία και μπροστά του στα στόπερ τους Τόμας Κεντζιόρα και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Στα αριστερά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ράχμαν Μπάμπα και στα δεξιά λογικά ο Ζόαν Σάστρε αντί του Γιόνι Ότο.

Στα χαφ το δίδυμο θα είναι ο Σουαλιό Μειτέ με τον Στέφαν Σβαμπ. Η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα αποτελείται από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά , τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο "δέκα" και τον Τάισον αριστερά.

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας με τον Αλί Σαμάτα να αποτελεί λύση από τον πάγκο.

Ερωτηματικά και διλλήματα αυτή την φορά δεν φαίνεται να υπάρχουν, παρά το γεγονός ότι στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να μην είναι και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να ψάχνει το απόλυτο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έτσι θα πρέπει να τα δώσει όλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά να σκεφτεί ότι ακολουθεί η αναμέτρηση με τους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα