Πρεμιέρα για το «οτινάναι» αύριο στην τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ...

15:31 22/4/2015 - Πηγή: TVNea
«οτινάναι» η νέα σατιρική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 23.30.
«οτινάναι» σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) ...αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν. Στηρίζουν τη μπούρδα απ΄ όπου κι αν προέρχεται και φωνάζουν «τη μπούρδα μην κατηγοράς, αυτή σου δίνει για να φας».
Όλα
αυτά σημαίνουν πως η εκπομπή θα έχει πολλές μπούρδες από πολιτικούς, καλλιτέχνες και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής οι οποίες βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει και από τις ενημερωτικές εκπομπές μετακομίζουν στο φυσικό τους χώρο: την ψυχαγωγία.
Πολλά βίντεο, πολλά σχόλια (χωρίς διδακτισμό και κήρυγμα) και πολύ ...κοροϊδία. Πολιτικοί, αθλητές, καλλιτέχνες, κακοτέχνες και λαμπερές παρουσίες του λάιφσταιλ δυσφημούνται χωρίς έλεος με σκοπό όχι να διορθωθούν αλλά να διατηρήσουν (και αν γίνεται να ενισχύσουν) τη γελοιότητά τους έτσι ώστε η εκπομπή να μην στερηθεί ποτέ υλικού και το φιλοθεάμον κοινό να μη στερηθεί το γέλιο..
Ο Μάνος ο Βουλαρίνος και ο Πέτρος ο Νικολάου καθημερινά παρουσιάζουν μια αντίστοιχη εκπομπή στο ραδιόφωνο στον ΣΚΑΙ από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Αυτό σημαίνει πως είναι αρκετά δοκιμασμένοι στο μπλα -μπλα και με δυο τρεις αισθητικές επεμβάσεις θα γίνει δυνατόν εκτός από το να ακούγονται και να βλέπονται.
Σατιρική εκπομπή με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου κάθε Πέμπτη μισή ώρα μετά τις 11.00 λένε «οτινάναι»

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
oti na nai skai tileorasi, oti nanai skai
Τυχαία Θέματα