Η iStorm εγκαινιάζει το πρώτο Apple Premium Partner Store

Η iStorm γίνεται ο μοναδικός, όπως επισημαίνει, Apple Premium Partner στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Apple, ύστερα από μία πορεία 13 ετών και μία εκτεταμένη αλυσίδα 14 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα

εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Apple Premium Partner, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 13:00, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. «Οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν ένα πρωτοποριακό κατάστημα με ανανεωμένο σχεδιασμό, εξελιγμένο χώρο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, το οποίο θα αποτελέσει τον απόλυτο Αpple προορισμό, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μία oλοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm μπορεί να προσφέρει», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης και θα υποδεχθεί τον τραγουδιστή και συνθέτη Κωστή Μαραβέγια, τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό και τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το οικοσύστημα της Apple σε μία σειρά από διαδραστικά Apple Talks. Το δέκατο πέμπτο κατάστημα iStorm και πρώτο Apple Premium Partner Store, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα