Νέος πρόεδρος ΔΣ του Υπερταμείου, ο Στέφανος Θεοδωρίδης

Το Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΣ) της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) κατά τη συνεδρίασή του στις 23 Φεβρουαρίου, αποφάσισε ομόφωνα να εκλέξει τον Στέφανο Θεοδωρίδη ως νέο, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία και να τον διορίσει στην θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Στέφανος Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Δερδεμέζη του οποίου η θητεία λήγει την 1η Μαρτίου.

Τα μέλη του ΕΣ εξέφρασαν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους στον απερχόμενο Πρόεδρο που υπηρέτησε στη θέση αυτή από τις 16 Φεβρουαρίου

2021. Ο Στέφανος Θεοδωρίδης είναι ένα έμπειρο διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων με 40 χρόνια καριέρα, 30 εκ των οποίων έχει υπηρετήσει σε ανώτατες διοικητικές θέσεις.

Από το 2012 έως το τέλος του 2023 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ. Μεταξύ 2006 και 2011 ήταν CEO στην Regency Entertainment SA. Επίσης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Diageo ΑΕ, έχοντας στην ευθύνη του 18 χώρες. Ο Στέφανος Θεοδωρίδης έχει προεδρεύσει και συμμετάσχει σε ΔΣ είτε ως εκτελεστικό ή μη εκτελεστικό μέλος σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα