Ο venture capitalist Σπύρος Μάργαρης στον όμιλο Qualco

Στο Τεχνολογικό Συμβούλιο του ομίλου Qualco εντάχθηκε ο Σπύρος Μάργαρης, velture capitalist, ιδρυτής της εταιρείας Margaris Ventures και πρωτοπόρος στον τομέα του fintech, των χρηματοοικονομικών και του AI, παγκοσμίως.

H βαθιά του γνώση γύρω από τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις και η προσήλωσή του στην προώθηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσω του AI, φιλοδοξεί να συμβάλλει στη στρατηγική πορεία και περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού.

«Ο Σπύρος Μάργαρης αποτελεί κορυφαία φυσιογνωμία στον παγκόσμιο χώρο της χρηματοοικονομικής

τεχνολογίας (fintech), της οικονομίας και της τεχνητής νοημοσύνης (AI). Η πολύτιμη εμπειρία του ως σύμβουλος, η συμμετοχή του σε δύο fintech εταιρείες-μονόκερους, καθώς και η αφοσίωσή του στην ανοικτή πρόσβαση στις νέες χρηματοοικονομικές τεχνολογίες τον καθιστούν κομβικό παράγοντα της ομάδας μας», σχολίασε ο Σπύρος Ρέτζεκας, Chief Operating Officer, Qualco.

«Η αφοσίωση της Qualco στον επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης δανείων και πιστώσεων συμβαδίζει με τη δέσμευσή μου για πρωτοποριακή και προσβάσιμη καινοτομία. Μαζί, θα οδηγήσουμε την παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά σε μια νέα εποχή, θέτοντας υψηλότερα πρότυπα», δήλωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Μάργαρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα