«Οι γυναίκες θα ελέγχουν το 75% των προαιρετικών δαπανών έως το 2030»

Τα δεδομένα της NielsenIQ δείχνουν ότι η αγοραστική δύναμη των γυναικών θα αυξηθεί παγκοσμίως, μέχρι το τέλος της δεκαετίας, καθιστώντας απαραίτητη την παρακολούθηση των στοιχείων που έχουν όλο και μεγαλύτερη σημασία για τις γυναίκες.

Σε ένα ταραγμένο πολιτικό περιβάλλον, ιδίως στις ΗΠΑ, η κατανόηση του «wokeness» κρατά τα στελέχη ξάγρυπνα τις νύχτες. Η Έρευνα NielsenIQ, την οποία παρουσιάζει το Retail Brew, αναφέρει ότι οι γυναίκες αναμένεται να ελέγχουν το 75% των προαιρετικών

καταναλωτικών δαπανών τα επόμενα πέντε χρόνια.

Παρά την αύξηση της σημασίας του γυναικείου καταναλωτικού κοινού, ορισμένα από τα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν σημαντικά κενά. Συγκεκριμένα, το 91% των γυναικών παγκοσμίως πιστεύει ότι οι μάρκες δεν τις καταλαβαίνουν. Οι ζωτικές πτυχές της ζωής των γυναικών δεν προσεγγίζονται από τις επωνυμίες, αφήνοντας «τεράστιες ευκαιρίες» να πάνε χαμένες.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 85% των γυναικών, που εξετάστηκαν, προσαρμόζουν τον τρόπο ζωής τους και όχι τα προϊόντα, για να διαχειριστούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

(Πηγή: WARC)

Keywords
Τυχαία Θέματα