Το TikTok αντεπιτίθεται κατά της απαγόρευσής του στις ΗΠΑ

Ένα νέο τηλεοπτικό σποτ δημιούργησε το TikTok, μέσω του οποίου δείχνει για μια ακόμη φορά την αντίθεσή του σε νομοσχέδιο, το οποίο, εάν «περάσει» θα αναγκάσει την ByteDance, ιδιοκτήτριά του, με έδρα την Κίνα, να το πωλήσει σε κάποια αμερικανική εταιρεία, λόγω των ενδεχόμενων ανησυχιών σχετικά με το απόρρητο των δεδομένων και την εθνική ασφάλεια.

Η νέα καμπάνια του TikTok, η οποία κόστισε 2,1 εκατ. δολάρια, αξιοποιεί

μαρτυρίες από ένα ευρύ πλήθος υποτιθέμενων TikTok influencers και sellers, με στόχο να υπογραμμίσει τη ζημία την οποία θα μπορούσαν να υποστούν οι Αμερικανοί που βασίζονται στην πλατφόρμα για τη διαβίωσή τους, εάν απαγορευόταν στις ΗΠΑ.

Η καμπάνια θα προβληθεί στην τηλεόραση συνολικά στις ΗΠΑ, ωστόσο, θα προβληθεί περισσότερο, σύμφωνα με την AdImpact, στις σημαντικότερες Πολιτείες, όπου δίνεται η «μάχη» για τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των Νεβάδα, Μοντάνα, Ουισκόνσιν, Πενσυλβάνια και Οχάιο.

«Οι πέντε Πολιτείες εκπροσωπούνται από ευάλωτους εκπροσώπους των Δημοκρατικών, καθένας από τους οποίους διεκδικεί άλλη μια εξαετή θητεία», σημείωσε το CNBC, υπονοώντας τη συνολική στρατηγική του TikTok να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε αυτούς τους γερουσιαστές να αντιταχθούν στο νομοσχέδιο εναντίον του για να ικανοποιήσουν τους νεότερους ψηφοφόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κατά της απαγόρευσης και τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Η καμπάνια θα προβληθεί και σε Νέα Υόρκη, Μασαχουσέτη και Μινεσότα, θα αρχίσει να προβάλλεται από αύριο.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα