ΗΠΑ: Πυροβόλησε 6χρονη και τον πατέρα της επειδή μπάλα κύλησε στην αυλή του

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας για έναν άνδρα που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την 6χρονη γειτόνισσα και τον μπαμπά της όταν μια μπάλα μπάσκετ κύλησε στην αυλή του.

Ο Robert Louis Singletary, 24 ετών, θεωρείται από τις Αρχές οπλισμένος και επικίνδυνος,

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί «όταν μια μπάλα από τα παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ, κύλησε στην αυλή του κι εκείνα πήγαν να την πάρουν» σύμφωνα με όσα δήλωσε στο CNN ο γείτονας της οικογένειας,

Τζόναθαν Ρόμπερτσον.

When a 6 year-old's ball rolled into her neighbor's yard in North Carolina he responded by shooting her & her parents https://t.co/78VSlHzRN5

— Michael Deibert (@michaelcdeibert) April 20, 2023

«Ποτέ δεν περιμέναμε ότι κάποιος θα πυροβολούσε ανάμεσα σε όλα αυτά τα παιδιά», είπε. «Εννοώ ότι ήταν τρελό».

Το 6χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε στο μάγουλο και προσπάθησε να περιγράψει τι συνέβη.

«Δεν μπόρεσα να μπω μέσα εγκαίρως και έτσι πυροβόλησε τον μπαμπά μου στην πλάτη», είπε.

Το περιστατικό αυτό έρχεται μετά από σειρά άλλων πυροβολισμών κατά ανθρώπων που βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, μεταξύ αυτών και δύο έφηβες μαζορέρες που πλησίασαν κατά λάθος το όχημα κάποιου άλλου σε ένα πάρκινγκ παντοπωλείου στο Τέξας, έναν 16χρονο που χτύπησε λάθος κουδούνι και έναν 20χρονο που μπήκε σε λάθος δρόμο στη Νέα Υόρκη.

Οι πυροβολισμοί αντικατοπτρίζουν τις συνέπειες μιας χώρας με περισσότερα όπλα παρά ανθρώπους , σύμφωνα με την Έρευνα Small Arms και τον τοξικό συνδυασμό φόβου, παράνοιας και δυσπιστίας που επηρεάζει πολλούς και οδηγεί στη βία.

Σύμφωνα με το CNN, ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει στο νοσοκομείο, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Το κορίτσι και ένας δεύτερος ενήλικας που χτυπήθηκε από σφαίρα έχουν λάβει εξιτήριο, είπε η αστυνομία. Ένας άλλος άνδρας επίσης πυροβολήθηκε αλλά δεν τραυματίστηκε.

Ο δράστης κατηγορήθηκε τον Δεκέμβριο για επίθεση και απαγωγή επειδή φέρεται να επιτέθηκε στη φίλη του με μια μίνι βαριοπούλα κρατώντας την μέσα στο διαμέρισμά του για περισσότερες από δύο ώρες, ανέφερε η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Δανία: Ανακαλύφθηκαν σπάνιοι θησαυροί των Βίκινγκ (Photo)

Ο Έλον Μασκ συγχαίρει την SpaceX για το… φιάσκο με το Starship (Photos/Videos)

«Υβριδική έκλειψη» στην Αυστραλία – Χιλιάδες άνθρωποι τη θαύμασαν (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Πυροβόλισε 6χρονη,ipa, pyrovolise 6chroni