ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κακαβάς: «Νιώθαμε πως παίζαμε στα Πατήσια»

Ο Σπόρτιγκ ήταν ο μεγάλος νικητής της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής, καθώς επιβλήθηκε του Παπάγου με 67-76 και ο Παντελής Κακαβάς (13π.) δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας του που την ακολούθησαν στο Ψυχικό.

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ξεκινώντας από την πίεση στην άμυνα. Βάλαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πήγαμε με μία σχετική διαφορά στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και παίζοντας με μυαλό αυξήσαμε κι άλλο την διαφορά. Ενα νεκρό διάστημα που είχαμε στα τελευταία τρία λεπτά του παιχνιδιού, όταν

χαλαρώσαμε έδωσε την δυνατότητα στον Παπάγο να μειώσει το παιχνίδι στους εννιά πόντους», δήλωσε αρχικά ο Παντελής Κακαβάς στο Superbasket.gr, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τώρα έχουμε μια διακοπή στο πρωτάθλημα και πρέπει να δουλέψουμε συγκεντρωμένα, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και στις δύο μεριές του γηπέδου και να ξεκινήσουμε από την άλλη βδομάδα την προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με την Πεντέλη που έπειτα και από την αλλαγή προπονητή έχει δύο συνεχόμενες νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία».

Τέλος, ο Παντελής Κακαβάς ανέφερε: «Αφιερώνω τη νίκη στον κόουτς (σ.σ. Αλέξη Καρατζά) και σε όλο το επιτελείο, στους συμπαίκτες μου που προσπαθούμε παρέα καθημερινά για το καλύτερο και εννοείται στον κόσμο του Σπόρτιγκ που μας ακολούθησε και σε αυτό το παιχνίδι και μας έδωσε δύναμη κάνοντας μας πραγματικά να νιώθουμε πως παίζουμε μέσα στα Πατήσια».

Keywords
Τυχαία Θέματα