Australian Open: Συμπληρώθηκαν τα ζευγάρια των “16”

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο (20/1) ο τρίτος γύρος του Australian Open, και από αύριο Κυριακή (21/1) ξεκινάει και επίσημα η δεύτερη εβδομάδα του πρώτου Major της χρονιάς. Θα ξεκινήσουν οι πρώτες “μάχες” του τέταρτο γύρου, και φυσικά θα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί να ξεπεράσει το πρώτο Top-10 εμπόδιό του, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της Μελβούρνης. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας

μετράει ήδη τρεις νίκες στη διοργάνωση, ενώ έχει και το δύσκολο έργο της υπεράσπισης των 1200 βαθμών, λόγω της περσινής του πορείας.

Αντίπαλός του θα είναι ο Τέιλορ Φριτς, με τον οποίο είναι και αρκετά κοντά στα ATP Rankings. Αμφότεροι θέλουν τη νίκη, που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και στην παγκόσμια κατάταξη. Στο κορτ θα μπει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς την Κυριακή, ενώ στη μάχη των “16” θα ριχτούν και οι Γιανίκ Σίνερ, Άλεξ Ντε Μινόρ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Αναφορικά με το ταμπλό των γυναικών, μπορεί να μην έχει πλέον ελληνικό χρώμα αλλά σίγουρα έχει μεγάλες “μονομαχίες”. Αρίνα Σαμπαλένκαι και Κόκο Γκοφ θα αγωνιστούν αύριο για μια θέση στα προημιτελικά, ενώ τη φανταστική της πορεία θέλει να συνεχίσει και η 16χρονη Ρωσίδα, Μίρα Αντρέεβα, που θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ.

Τα ζευγάρια των “16” στους άνδρες:
Τζόκοβιτς-Μαναρινό
Φριτς-Τσιτσιπάς
Σίνερ-Κατσάνοφ
Ντε Μινόρ-Ρούμπλεφ
Καζού-Χουρκάτς
Μπόργκες-Μεντβέντεφ
Ζβέρεφ-Νόρι
Κετσμάνοβιτς-Αλκαράθ

Τα ζευγάρια των “16” στις γυναίκες:
Νόσκοβα-Σβιτολίνα
Αζαρένκα-Γιαστρέμσκα
Παολίνι-Καλίνσκαγια
Ζενγκ-Ντόντιν
Κόστιουκ-Τιμοφέεβα
Φρετς-Γκοφ
Αντρέεβα-Κρεϊτσίκοβα
Ανισίμοβα-Σαμπαλένκα

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Συμπληρώθηκαν τα ζευγάρια των “16” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα