Μπάσταντ: Αργεντίνικος τελικός στη Σουηδία (vid)

Φραντσέσκο Σερούντολο και Σεμπάστιαν Μπάεζ διέλυσαν Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Αντρέι Ρούμπλεφ αντίστοιχα και εξασφάλισαν τα εισιτήρια για τον τελικό της Κυριακής (17/7) στο 250άρι τουρνουά του Μπάσταντ

Η αρχή έγινε με τον Σερούντολο, ο οποίος συνεχίζει να κάνει μια εκπληκτική χρονιά, με τον 23χρονο να επικρατεί με 6-3, 6-2 του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο τελικό στην καριέρα του, αλλά και τη…ρεβάνς για τη βαριά ήττα του συμπατριώτη του, Ντιέγκο Σβάρτσμαν (6-1,

6-0), από τον Ισπανό. 

Ο Αργεντινός ήταν εκπληκτικός, ειδικά στο 2ο set, έχοντας εκπληκτικές επιστροφές (46%), αλλά και εξαιρετικό 2ο service (71%). 

O Σερούντολο χρειάστηκε ένα break στο 1ο set (5-3), για να το κλείσει αμέσως μετά στο service του, ενώ στο 2ο σκέλος του ημιτελικού ήταν απόλυτο κατακτώντας τα 5 πρώτα games (5-0). Ο Καρένιο Μπούστα πήρε πίσω μόνο το ένα από τα τρία break που δέχθηκε, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. 

Στον τελικό ο Σερούντολο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Σεμπάστιαν Μπάεζ, ο οποίος με τη σειρά του επιβλήθηκε σε 76 λεπτά του Νο8 του κόσμου Αντρέι Ρούμπλεφ, με 6-2, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο τελικό της καριέρας του (όλοι το 2022). 

Ο 21χρονος εκμεταλλεύτηκε την κακή ημέρα του Ρώσου από τη θέση του service, ο οποίος είχε 50% κερδισμένους πόντους στο 1ο service και 53% στο 2ο. 

Ο Μπάεζ βρήκε δύο break στο 1ο set, ενώ στο 2ο πήρε τα πρώτα 3 games (3-0), έχοντας σπάσει για ακόμα μια φορά το service του Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος πήρε πίσω το χαμένο του service ισοφαρίζοντας σε 4-4, όμως στη συνέχεια ο Μπάεζ κατέκτησε τα επόμενα δύο games και μαζί τη νίκη και την πρόκριση για τον τελικό. 

ATP 250 NORDEA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μπάσταντ: Αργεντίνικος τελικός στη Σουηδία (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα