Μπάσταντ: Πρόωρος αποκλεισμός Μουζέτι

Ο Λορέντζο Μουζέτι γνώρισε ήττα-σοκ από τον Νο134 τενίστα του κόσμου, Χένρι Λαάξονεν, στο ντεμπούτο του στο 250αρι τουρνουά του Μπάσταντ και αποχαιρέτησε πρόωρα τη χωμάτινη διοργάνωση της Σουηδίας.

Ο Ιταλός, Νο6 του ταμπλό, ηττήθηκε για 2η συνεχόμενη φορά στον 1ο γύρο τουρνουά, μετά και τον αποκλεισμό του στο Wimbledon από τον Χούμπερτ Χούρκατς και δείχνει να μην απολαμβάνει την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο Λαάξονεν επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-4 και πήρε

το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Nordea Open, όπου θα συναντήσει τον “γηπεδούχο” Ελίας Ίμερ.

Ακόμη εννέα αναμετρήσεις διεξήχθησαν την Τρίτη στο Μπάσταντ, με τους Γίρι Βέσελι, Πέδρο Μαρτίνεζ και Χόλγκερ Ρουν να παίρνουν, μεταξύ άλλων, σημαντικές προκρίσεις για τη φάση των “16”. Αντίθετα, πρόωρα έμεινε εκτός και ο Πάμπλο Κουέβας.

Ο Βέσελι αρχικά, επικράτησε του Σαλβατόρε Καρούζο με 6-3, 6-2 και στον 2ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιανίκ Χάνφμαν. Ο Πέδρο Μαρτίνεζ απέκλεισε με 7-5, 6-1 τον Ντένις Νόβακ και στη συνέχεια θα παίξει με το Νο2 του ταμπλό, Κριστιάν Γκαρίν.

Τον πρώτο του αντίπαλο στο Μπάσταντ έμαθε και ο Νο1 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ. Τον 18χρονο Χόλγκερ Βίτους Ρουν θα βρει απέναντί του ο Νορβηγός. Ο Νο211 τενίστας του κόσμου, την Τρίτη επικράτησε του Ράντου Άλμποτ με 4-6, 6-3, 6-0.

Ο Πάμπλο Κουέβας έμεινε εκτός από τον Νόρμπερτ Γκόμπος, ενώ ο Μίκαελ Ίμερ (αδερφός του Ελίας) ηττήθηκε στο ντεμπούτο του από τον Έμιλ Ρουσουβουόρι. Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα, Άρθουρ Ρίντερνεχ και Φεντερίκο Κόρια, προκρίθηκαν επίσης στον 2ο γύρο.

NORDEA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπάσταντ: Πρόωρος αποκλεισμός Μουζέτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα