Φιναλίστ στα Σκόπια η Λ. Παναγιωτίδου

Η Λυδία Παναγιωτίδου, αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση του 1ου set κόντρα στην Βόσνια Τέα Κοβάσεβιτς, ηττήθηκε στον 1ο της ITF Juniors τελικό με 7-5, 6-0 στο τουρνουά J30 Pointer Open που διεξάγεται στα Σκόπια αυτην την εβδομάδα. 

Η 14χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έκανε ένα πολύ καλό 1ο set, καθώς βρέθηκε να προηγείται με 5-4, όμως

από εκεί και πέρα η Κοβάσεβιτς, η οποία πριν από περίπου ένα μήνα είχε κατακτήσει το 30αρι ITF Juniors τουρνουά στη Σκόδρα της Αλβανίας, κατέκτησε τα επόμενα 9 games φτάνοντας στον τίτλο. 

Τέα Κοβάτσεβιτς (Βοσνία) και Λυδία Παναγιωτίδου, κατά τη διάρκεια της απονομής στο μονό, με τη Βόσνια να κατακτά τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό του J30 Pointer Open (Σκόπια) με 7-5, 6-0.

Σε λίγη ώρα η Λυδία Παναγιωτίδου, μαζί με την αδερφή της, Αλεξάνδρα θα αγωνιστούν στον τελικό του διπλού με τις Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζουν τις Σκοπιανές και Νο4 του ταμπλό Γιάνα Μποζίνκοβα και Κάτια Ιβανόφσκα.

Στον τελικό του διπλού των αγοριών θα αγωνιστούν την Κυριακή και οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Άγγελος Αυγέρης, με τους Νο2 του ταμπλό να κοντράρουν τους Μεξικανούς και Νο1 seeded Κεθέρ Ναρές Γκονζάλεζ και Οσβάλντο Αλεχάνδρο Ρέγιες Τιράδο με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. 

The post Φιναλίστ στα Σκόπια η Λ. Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιναλίστ, Σκόπια, Παναγιωτίδου,finalist, skopia, panagiotidou