Ηράκλειο: Νίκες για Σκορίλα και Αζωίδη

Με νίκες ξεκίνησαν οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Δημήτρης Αζωίδης στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αμφότεροι επικράτησαν στις πρεμιέρες τους, και εξασφάλισαν την πρόκριση για το δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα, ο Σκορίλας αντιμετώπισε τον 18χρονη Ισραηλινό, Άμιτ Βάλες, και

τον κέρδισε με 6-0, 1-6, 6-4, μετά από μία ώρα και 52 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ. Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον 20χρονο Γάλλο qualifier, Ζαν Κρίστιαν Μόρανταϊς.

Όσον αφορά τον Αζωίδη, αυτός ήρθε αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Σακελλαρίδη, και νίκησε με 6-3, 6-4. Στους “16” θα παίξει ενάντια είτε στον Ανδρέα Λοϊζά, που έχει wild card για τη συμμετοχή του, είτε στον 24χρονο Βραζιλιάνο, και No7 του ταμπλό, Γκάμπριελ Ντεκάμπς.

Στα διπλά, οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Ελευθέριος Νέος επιβλήθηκαν των Ισραηλινών, Μαρκ Νεγιελόφ και Μπεν Βέιντρομπ, με 6-2, 6-2, και πέρασαν στην 8άδα. Εκεί θα παίξουν είτε με τους Αζωίδη και Ευσταθίου, είτε με τους Ξυλά και Κυρατζή.

Στα προημιτελικά βρίσκονται και οι Στέφανος Σχινάς και Γιώργος Βαλάρης, που στο πρώτο τους παιχνίδι επικράτησαν των Βλαντιμίρ Ολμπάν και Ανδρέα Πολυχρονόπουλο με 6-0, 6-1. Εκεί πιθανότατα θα συναντήσουν τους No2 του ταμπλό, Μιχάλη και Δημήτρη Σακελλαρίδη.

The post Ηράκλειο: Νίκες για Σκορίλα και Αζωίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα