Νισικόρι: “Είχα κατάθλιψη, σκέφτηκα την απόσυρση από το τένις”

Ο Κέι Νισικόρι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να σταματήσει από το τένις λόγω της κατάθλιψης μετά από την επέμβαση που έκανε στο ισχίο. 

Ο Ιάπωνας και πρώην Νο4 του κόσμου, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο τον περασμένο Ιανουάριο, έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο του 2021 και το Indian Wells, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, την κατάθλιψη, αλλά και τις σκέψεις για να σταματήσει το τένις. 

“Τις πρώτες εβδομάδες που έμεινα εκτός court είχα κατάθλιψη και σκέφτηκα μέχρι και την απόσυρσή μου από το τένις.”, είπε ο 32χρονος. 

“Από τον Ιούλιο

μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα αποθεραπεία για τρεις μήνες στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο court. Για μένα αυτό ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα επέστρεφα από τον τραυματισμό, καθώς για ένα μήνα δεν χτύπησα ούτε μπάλα.”

Όσο για την ημερομηνία της επιστροφής του στην ενεργό δράση ο Ιάπωνας τόνισε: “Προσπαθώ να επιστρέψω για την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να παίξω στο Australian Open, όμως για την ώρα οι πιθανότητες είναι 50-50.”

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-29 Ιανουαρίου. 

The post Νισικόρι: “Είχα κατάθλιψη, σκέφτηκα την απόσυρση από το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα