Ξεκούραστα στον 4ο γύρο του AO ο Αλκαράθ (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του Australian Open, μετά την ξεκούραστη νίκη του με απόσυρση επί του Σανγκ Γιούντσενγκ ο οποίος τραυματίστηκε και εγκατέλειψε στο ξεκίνημα του 3ου σετ.

Το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, είχε ένα άνετο μεσημέρι στη Μελβούρνη και βρέθηκε να προηγείται με 6-1,

6-1 του ανερχόμενου Κινέζου αστέρα, όταν ο 18χρονος αριστερόχειρας εγκατέλειψε την προσπάθεια με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι.

Ο Αλκαράθ ξόδεψε μόλις 66 λεπτά στη Rod Laver Arena, κερδίζοντας το 86% των πόντων του στο 1ο σερβίς (18/21), πετυχαίνοντας 6 breaks σε 12 προσπάθειες, χωρίς να απειληθεί καθόλου από τον λαβωμένο αντίπαλό του.

Στον 4ο γύρο του πρώτου Major της σεζόν, ο χαρισματικός Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ο οποίος στο ξεκίνημα της 7ης ημέρας, κέρδισε με 6-4, 3-6, 2-6, 7-6(7), 6-0 το Νο14 του ταμπλό, Τόμι Πολ, σώζοντας μάλιστα και 2 match points του Αμερικανού στο συγκλονιστικό tie break του 4ου σετ.

Ο Αλακαράθ αφιέρωσε την υπογραφή στην κάμερα, στον νεαρό Κινέζο, γράφοντας: “Θα παίξουμε ξανά. Μείνε δυνατός. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση”



Tο μεταξύ τους ραντεβού στον 4ο γύρο του Australian Open, σφράγισαν και οι Χούμπερτ Χουαρκάτς, Άρθουρ Καζό. Ο Πολωνός, Νο9 του ταμπλό, κέρδισε με 3-6, 6-1, 7-6(4), 6-3 τον Ούγκο Ουμπέρ ενώ ο 21χρονος wild card Γάλλος συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στη Μελβούρνη, επικρατώντας 6-3, 6-3, 6-1 του 28-Τάλον Γκρικσπουρ.



AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Ξεκούραστα στον 4ο γύρο του AO ο Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεκόρ, Αλκαράθ, Μελβούρνη,rekor, alkarath, melvourni