Les Petit As: Κλήρωσε για Παναγιωτίδου, Αυγέρη και Παγώνη

Λυδία Παναγιωτίδου, Αλέξανδρος Αυγέρης και Ραφαήλ Παγώνης βρίσκονται ήδη στη Γαλλία για το πολύ σημαντικό junior indoor τουρνουά (U14) Les Petits As – Le Mondial Lacoste, όπου την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την προκριματική φάση. 

Στο ταμπλό των αγοριών ο Αυγέρης πέρασε bye στον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Ισπανό Ράφα Ντομενέκ

Γκαρσία, είτε τον Ρουμάνο Νταβίντ Ιοάν Αρτσίπ που παίζουν το Σάββατο, με την πρεμιέρα του Έλληνα τενίστα να είναι την Κυριακή. 

Την Κυριακή αναμένεται να γίνει και η πρεμιέρα της Παναγιωτίδου η οποία μάλιστα βρίσκεται στο Νο1 του προκριματικού ταμπλό, με την Ελληνίδα τενίστρια να περνάει bye από τον 1ο γύρο ενώ στον 2ο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Έλα Σκαλίτσκα (Σλοβακία) και Τζασμίν Μαρία Στρόε (Ρουμανία). 

Η μοναδική ελληνική συμμετοχή που θα αγωνιστεί το Σάββατο είναι αυτή του Ραφαήλ Παγώνη που τελικά μπήκε στα προκριματικά και στον 1ο γύρο θα παίξει απέναντι στον Γάλλο Τομ Λασιντέ.

Παναγιωτίδου και Αυγέρης έφτασαν μετά από πολύωρη ταλαιπωρία στο Ταρμπ, όπου κατάφεραν να πιάσουν για λίγη ώρα ρακέτα, ενώ ο Παγώνης μετέβη οδικώς από την Τουλούζ, φτάνοντας το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ όλο αυτό το διάστημα έκανε προετοιμασία στην Ολλανδία. 

Το Les Petis As – Le Mondial Lacoste ειναι ένα τουρνουά για παίκτες ηλικίας 12-14 ετών που διεξάγεται στην πόλη Ταρμ της Γαλλίας. Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ένα από το 5 τουρνουά Super κατηγορίας στο Tour U14 της Tennis Europe Junior και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το κορυφαίο indoor τουρνουά U14 του κόσμου. Τον τίτλο στη διοργάνωση έχουν κατακτήσει στο παρελθόν παίκτες οι οποίοι στη συνέχεια κατέκτησαν Grand Slam, όπως οι Ράφα Ναδάλ, Μάικλ Τσανγκ, Μαρτίνα Χίνγκις, Κιμ Κλάιστερς, Χουάν Κάρλος Φερέρο, Γέλενα Οσταπένκο και Μπιάνκα Αντρέσκου.Λόγω του περιοριστικού ηλικιακού εύρους ελάχιστοι παίκτες έχουν κερδίσει τον τίτλο περισσότερο από μια φορές με τις Χίνγκις και Τιμέα Μπαζίνσκι.

Το Les Petits As – Le Mondial Lacoste θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-28 Ιανουαρίου.

LES PETIT AS BOYS SINGLES QUALS | GIRLS SINGLES | OPP (-1h)

The post Les Petit As: Κλήρωσε για Παναγιωτίδου, Αυγέρη και Παγώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα