Ανορθωσιάτικη μαγκιά!

Μία Ανορθωσιάτικη μαγκιά έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Πάους στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Και ενώ μεσοβδόμαδα παίκτες και προπονητής κρίθηκαν αρκετά για το ισόπαλο ματς του κυπέλλου, σήμερα στον απόηχο ενός μεγάλου ντέρμπι, όλοι δικαιολογημένα μιλάνε για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού και τη μεγάλη της ανατροπή κόντρα στο διαβασμένο μέχρι ενός σημείου, Πέδρο Εμάνουελ.

Ο Αντρέ Πάους «έχασε» τον αγώνα στον πρώτο ημίχρονο, όμως με σωστή τακτική και ποντάροντας στις αδυναμίες που παρουσίασε ο Απόλλωνας από το 60’ και μετά, ήρθε και η μεγάλη ανατροπή. Γκολ-σταθμός είναι σίγουρα

αυτό του Κωνσταντίνου Λαίφη, αφού αν ο Κύπριος αμυντικός δεν έφερνε την ισοφάριση σε 2-2, τότε ίσως να μην γράφαμε γι’ αυτή την επική νίκη της Ανόρθωσης.

Μία νίκη που σίγουρα δεν θα ξεχαστεί ποτέ! Στην ομάδα της Αμμοχώστου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, δικαιούνται να πανηγυρίζουν. Πείσμωσαν, το πίστεψαν, έβγαλαν πάθος, τσαμπουκά και στο τέλος… χαμογέλασαν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Πέραν από τη σημαντική αυτή νίκη που έφερε την Ανόρθωση στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ, ο Πάους πρέπει να κοιτάξει και λίγο πίσω στην εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, μία εικόνα εντελώς αλλαγμένη προς το καλύτερο στην επανάληψη. Σίγουρα το κάθε 45άλεπτο θα αναλυθεί διαφορετικά, αφού από τη μία η Ανόρθωση δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και από την άλλη… ήρθε το ημίχρονο της ανατροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα