Ελκυστικά εμπορικά ακίνητα σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές

Μοναδικές ευκαιρίες σε εμπορικά ακίνητα περιλαμβάνονται στον κατάλογο της Altia, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας ακινήτων της Κύπρου. Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για να αποκτήσετε την επιχειρηματική σας στέγη ή για επένδυση με ψηλές αποδόσεις. Στον κατάλογο περιλαμβάνονται διάφορες επιλογές όπως καταστήματα, κτήρια και γραφειακοί χώροι. Tο άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Altia είναι πρόθυμο να σας κατατοπίσει και να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την επόμενή σας επένδυση.

Παρακάτω θα βρείτε ευκαιρίες για εμπορικά

ακίνητα στην περιοχή της πρωτεύουσας και στα Λεύκαρα που εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα της Altia.

Ευκαιρία ανάπτυξης σε επαγγελματικό κτήριο και οικόπεδο στο κέντρο της Λευκωσίας

Τετραώροφο εμπορικό κτίριο μαζί με εφαπτόμενο οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στον Άγιο Αντώνιο Λευκωσίας. Το ισόγειο αποτελείται από ένα κατάστημα/εκθεσιακό χώρο και ένα μπάνιο, ενώ στο μεσοπάτωμα υπάρχουν γραφεία, αποθήκες και μπάνια. Ο 1ος, 2ος και 3ος όροφος αποτελούνται από γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων, κουζίνα και μπάνια. Το ακίνητο είναι εμβαδόν 722 τ.μ. συνολικά, έχει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και συνολική πρόσοψη 22 μ.

Ευκαιρία επένδυσης σε εμπορικό χώρο στους Αγίους Ομολογητές

Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία σε ενοικιαζόμενο κατάστημα με απόδοση περίπου 6% που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στους Αγίους Ομολογητές. Το ακίνητο αποτελείται από 244 τ.μ. ενιαίου καταστήματος, τουαλέτες και βοηθητικούς χώρους καθώς και 131 τ.μ. μεσοπάτωμα. Το ακίνητο προσφέρει επίσης περίπου 15 μ. πρόσοψης δρόμου και επωφελείται από το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο καλυμμένων θέσεων στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο καθώς και το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο αποθηκευτικών χώρων στο πρώτο και το δεύτερο υπόγειο.

Επαγγελματικός χώρος στα Λεύκαρα

Εμπορικό κτίριο αποτελούμενο από δύο ξεχωριστά καταστήματα σε γραφική τοποθεσία στα Κάτω Λεύκαρα. Το οικόπεδο εκτείνεται σε 493 τ.μ. συνολικά με πρόσοψη 16 μ. και με το ισόγειο κτίριο να περικλείει έκταση 118 τ.μ. Και τα δύο καταστήματα χωρίζονται σε ενιαίους επαγγελματικούς χώρους, με τουαλέτα και κουζίνα, ενώ εξωτερικά υπάρχει αυλή η οποία έχει στρωθεί με παραδοσιακή πέτρα. Το ακίνητο έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως οικιστικές μονάδες.

Ισόγειο γραφείο με μεσοπάτωμα στη Λευκωσία

Ισόγειο γραφείο με μεσοπάτωμα που βρίσκεται στο ισόγειο οκταώροφης οικοδομής στη Λευκωσία. Διαθέτει εσωτερικό χώρο 147 τ.μ. και μεσοπάτωμα 86 τ.μ. Ο ημιώροφος αποτελείται από ενιαίο χώρο, με δύο τουαλέτες και μια μικρή κουζίνα. Έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης 24 τ.μ. αποθήκης, δύο καλυμμένες θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο, δικαίωμα χρήσης πεζοδρομίου 43 τ.μ. και χώρου 18 τ.μ. στο υπόγειο.

Ακίνητα σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές!

Για εσάς που αναζητάτε την επόμενη χρυσή ευκαιρία σε κατοικίες, εμπορικά κτήρια αλλά και σε τεμάχια γης, η Altia συγκέντρωσε τα καλύτερα διαθέσιμα ακίνητα σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές, σε ειδικές κατηγορίες στην ιστοσελίδα της.

Επισκεφθείτε τις κατηγορίες και βρείτε μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα, για εμπορικά ακίνητα, και για τεμάχια γης.

Keywords
Τυχαία Θέματα