Που θα σταματήσει; "Τρένο" η Λέστερ! (video)

Θα μας τρελάνει ο Ρανιέρι. Η τρομερή Λέστερ έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στο "Έτιχαντ", επικράτησε με το εμφατικό 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι και αύξησε τη διαφορά από τους ανταγωνιστές της κορυφής! Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα οι Ρόμπερτ Χουτ και Ριγιάρντ Μαχρέζ.

FT - VIDEO (Premier League): Manchester City FC 1-3 Leicester City

Football ClubAll Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, February 6, 2016

Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Λέστερ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Ρόμπερτ Χουτ με σουτ στην κίνηση, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ριγιάρντ Μαχρέζ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να ξεπεράσει... την ψυχρολουσία και πίεσε για την άμεση ισοφάριση, αλλά δεν βρήκε δρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στον αντίποδα, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έφθασε μία "ανάσα" από το 2-0, αλλά ο Τζο Χαρτ αρνήθηκε το γκολ σε τετ α τετ με τον Τζέιμι Βάρντι. Στο 24ο λεπτό ο Πάμπλο Σαμπαλέτα ανατράπηκε από τον Κρίστιαν Φουκς πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Άντονι Τέιλορ έδειξε λανθασμένα φάουλ αντί για πέναλτι.

Oι "αλεπούδες" διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενες με 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48', ο Μαχρέζ με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι "πολίτες" προσπάθησαν να επιστρέψουν άμεσα στη διεκδίκηση του αγώνα, αλλά ο Κάσπερ Σμάιχελ με μία εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Φερνάντο, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η Λέστερ συνέχισε να πιέζει και στο 60', ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Χουτ με εξαιρετική κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 87' με τον Κουν Αγκουέρο. Βέβαια, στην αρχή της φάσης ο Αργεντινός άσος είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Ντεμιτσέλις, Κολάροφ, Ντελφ (52' Ιχεανάτσο), Φερναντίνιο, Στέρλινγκ, Τουρέ (52΄Τουρέ), Σίλβα (77' Τσελίνα), Αγκουέρο

Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουκς, Ντρίνκγουοτερ, Καντέ, Μαχρέζ (77' Γκρέι), Ολμπράιτον (86' Ντάιερ), Οκαζάκι (81' Ουγιόα), Βάρντι

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα