Από τον Πάνο Καλλίτση στο Νίνο – Επώνυμοι που δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις [εικόνες]

10:11 6/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας και αποτέλεσαν κάποια από τα άσχημα γεγονότα της σόουμπιζ. Οι δολοφονικές επιθέσεις σε επώνυμους, του εγχώριου και του παγκόσμιου lifestyle, κέντρισαν το ενδιαφέρον και προκάλεσαν αίσθηση.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι αυτή του Πάνου Καλλίτση. Ο κομμωτής των επωνύμων δέχτηκε επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, από δύο αγνώστους οι οποίοι τον πυροβόλησαν στο θώρακα και τα πόδια. Αν και όλα πήγαν καλά μετά το χειρουργείο, οι Αρχές ερευνούν ακόμα την υπόθεση

καθώς δεν έχει διαλευκανθεί το αν ήταν ληστεία ή συμβόλαιο θανάτου.

Ταξιδεύοντας στην άλλη άκρη του πλανήτη και στον 50 Cent, ο ράπερ υπήρξε διακινητής ναρκωτικών. Όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να στραφεί στη μουσική, άγνωστοι του έστησαν ενέδρα και τον πυροβόλησαν εννιά φορές. Γλιτώνοντας από θαύμα, άφησε τα πάντα στο παρελθόν και αφοσιώθηκε στην καριέρα του.

Δολοφονική επίθεση είχε δεχτεί, το καλοκαίρι του 2008, και ο Δήμος Μυλωνάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είχε τραυματιστεί σοβαρά από αγνώστους στο ισόγειο της πολυκατοικίας του με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος, δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το τραγικό βράδυ.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 50 Cent Τζάστιν Μπίμπερ Πάνος Καλλίτσης Νίνο Τζος Στόουν

Διαστάσεις θρίλερ είχε πάρει η καλά οργανωμένη απόπειρα απαγωγής και δολοφονίας του Τζάστιν Μπίμπερ. Οργανωτής ένας βαρυποινίτης που έχει καταδικαστεί για το φόνο και τη δολοφονία μιας 15χρονης το 2000. Σύμφωνα με το σχέδιο, εκείνος και οι συνεργάτες του θα έμπαιναν κρυφά στο καμαρίνι του Μπίμπερ λίγο μετά την λήξη της συναυλίας του στο Madison Square Garden και θα απήγαγαν τον ίδιο και τον σωματοφύλακά του. Τελικά, το σχέδιο ναυάγησε καθώς ένας από τους συνεργούς κάρφωσε τους υπόλοιπους.

Από τις πιο φρικιαστικές ιστορίες του Χόλιγουντ, αυτή της Τζος Στόουν. Το 2011, η Βρετανίδα τραγουδίστρια γλίτωσε από θαύμα την απόπειρα που είχε στηθεί εναντίον της καθώς συνελήφθησαν έξω από το σπίτι της δυο άντρες οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους σπαθιά, ένα σκοινί και μια μεγάλη πλαστική σακούλα.

Φονική ενέδρα, επίσης, είχαν στήσει το 2007 στο Νίνο. Ο τραγουδιστής την περίοδο εκείνη εμφανιζόταν σε κέντρο της Θεσσαλονίκης και μετά το τέλος του προγράμματος κι ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού γάζωσαν στην κυριολεξία το αυτοκίνητο του, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν τον ίδιο και το συνεπιβάτη του.

The post Από τον Πάνο Καλλίτση στο Νίνο – Επώνυμοι που δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα