Αγρότες τα …έψαλαν σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη εισέβαλαν σήμερα αγρότες από την περιοχή του Ευρώτα και της Μάνης και τα …έψαλαν σε βουλευτή του κόμματος.

Εξαγριωμένοι αγρότες πήγαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην πόλη, όταν έμαθαν ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης συναντάται με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων.

Οι αγρότες

διέκοψαν τη συνάντηση και επιτέθηκαν λεκτικά στο βουλευτή. Τον κατηγόρησαν ότι άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άλλα κάνει τώρα… Τον κάλεσαν σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης, όταν αυτό έρθει στη Βουλή.

«Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα», φώναζε ένας αγρότης στο βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε, «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.
Οι αγρότες αποχώρησαν και επέστρεψαν στα μπλόκα τους με ανοικτούς τους δρόμους σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα.

Κλειστή είναι μόνο η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.
Το απόγευμα στις 6.00 σήμερα οι αγρότες της Αρκαδίας έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τα διόδια της Νεστάνης επ” αόριστον.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών της Πελοποννήσου τους συμμετέχουν διαδικτυακά μέσω skype στις επαφές των εκπροσώπων των άλλων αγροτικών μπλόκων στη Βέροια για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Δείτε βίντεο από την εισβολή των αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα