Αλεξίου – Μαέστρο: «Είναι σαν να ξαναμπήκα στη ζωή των Ελλήνων»

Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο του Μaestro που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου στο Mega, οι ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: «Στον δεύτερο κύκλο θα ζήσετε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ήρωες από τη στιγμή του φονικού». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα δούμε τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο του φόνου στις ζωές των ηρώων. Πάντα είχα στο μυαλό μου να γράφω με μια διεθνή ματιά. Όταν έγραφα το Maestro ο στόχος κι

αυτό που ήθελα να πετύχω ήταν να “ταξιδέψει” στο εξωτερικό. Την πρεμιέρα θα την δούμε στους Παξούς, θα φτιάξω ένα μεγάλο θερινό σινεμά για να το δούμε όλοι μαζί στο νησί».

Δηλώσεις έκανε και η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία τόνισε πως το Maestro ήταν η ευκαιρία της να ξαναμπεί στις ζωές των Ελλήνων. «Είδα τους ανθρώπους να δείχνουν έναν θαυμασμό και για αυτό που κάνω τώρα. Στην αρχή, δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου, έλεγα ότι είναι συνέπεια του θαυμασμού του τραγουδιού. Αλλά σιγά σιγά, επειδή είδα ότι διαρκεί, άρχισα να το πιστεύω. Από τα πρώτα μου τραγούδια υπήρχε μια οικειότητα με τον κόσμο σαν να μπαίνω στα σπίτια τους. Τώρα είναι σαν να ξαναμπήκα με έναν τρόπο στη ζωή των Ελλήνων. Αυτή η αγάπη που βλέπω στο βλέμμα του κόσμου που λένε “η Χαρούλα μας” είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε.

Τα λόγια της Κλέλιας Ανδριολάτου και του Ορέστη Χαλκιά

Η Κλέλια Ανδριολάτου με τη σειρά της, ανέφερε πως ανυπομονεί να δει τα νέα επεισόδια της σειράς, ενώ αποκάλυψε για τον ρόλο της: «Στον νέο κύκλο προσπαθώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου στην Αθήνα. Μπορεί όμως και να συναντήσω τον μεγάλο έρωτα που έχω στην καρδιά μου». Τέλος, ο Ορέστης Χαλκιάς, που υποδύεται τον αδερφό της, δήλωσε: «Η ερωτική σχέση του ρόλου μου θα περάσει από χίλια κύματα. Όταν συμβαίνει ένας φόνος η πορεία του μυαλού είναι ανεξέλεγκτη. Ο φόνος στην αρχή θα χωρίσει τον Αντώνη και τον Σπύρο. Ο ήρωάς μου θα φύγει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει όλους τους δαίμονες».

Keywords
Τυχαία Θέματα