Άνδρες των ΜΑΤ: Bρίζουν, απειλούν και χτυπούν αλύπητα διαδηλωτές στην Κω (video)

Εκτός ελέγχου είναι πλέον οι …οδομαχίες ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους κατοίκους στην Κω που αντιδρούν στη δημιουργία hot spot για την φιλοξενία των προσφύγων.

Άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν αλύπητα διαδηλωτές και φτάνουν στο σημείο να βρίζουν και να απειλούν κατοίκους του νησιού! «Θα σας γ@μ…όλους» λέει ένας από αυτούς, όπως μπορείτε να ακούσετε

στο βίντεο που ακολουθεί.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες και σήμερα με συμπλοκές μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων στο δρόμο ο οποίος οδηγεί στο χώρο όπου πρόκειται να γίνει το hot spot.
Οι κάτοικοι έχουν ανάψει φωτιές και κρατούν κλειστό το δρόμο προς το στρατόπεδο, ενώ σε κάποια σημεία έχουν ρίξει και βράχια μέσα στο δρόμο.

Στο βίντεο του vimatisko.gr άνδρας των ΜΑΤ βρίζει και απειλεί κατοίκους της Κω.

Δείτε βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή. Τον χτυπούν αλύπητα πριν τον συλλάβουν.

Χτύπησαν και γυναίκα δημοσιογράφο

Στο στόχαστρο των αντρών των ΜΑΤ βρέθηκε και η δημοσιογράφος του Βήματος στην Κω Κατερίνα Φιλοπούλου που περιέγραφε τις ταραχές στο νησί. Την έσπρωξαν βίαια με τις ασπίδες και την έβρισαν χυδαία, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι δύο κάτοικοι που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των πρωινών επεισοδίων, ξυλοκοπήθηκαν άγρια από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν αιμόφυρτοι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε ακόμα ένα βίντεο με τις συμπλοκές αστυνομικών με διαδηλωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα