Μύκονος συμπλοκή: Έρευνες και έλεγχοι των Αρχών σε λιμάνι και αεροδρόμιο

Άγρια αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (10/5) στη Μύκονο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε πλησίον νυχτερινού κέντρου του νησιού των Κυκλάδων, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με ένα άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα από μαχαίρι, ενώ ακόμα ένας τραυματίστηκε σοβαρά. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Εάν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο μπαρ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά σ’ αυτό και συγκεκριμένα σε συγκρότημα με καταλύματα όπου διαμένουν πολλοί από όσους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αφορμή για το άγριο επεισόδιο ήταν ένας τσακωμός που υπήρξε το πρωί της ίδιας ημέρας μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους, πιθανόν του δράστη.

15 προσαγωγές για την άγρια συμπλοκή στη Μύκονο

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 15 προσαγωγές, με τις Αρχές ωστόσο να αναζητούν συγκεκριμένο πρόσωπο και να προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο λιμάνι του νησιού. Από τους 15 που κρατούνται οι 7 ενδέχεται να συλληφθούν για τη συμπλοκή καθώς και για τα αδικήματα περί όπλων και ναρκωτικών.

Πηγή: Iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα