Νέα στοιχεία : Σκοτώθηκε από εκσκαφέα στην Κω ο μικρός Μπεν ;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το απίστευτο θρίλερ με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ ο οποίος χάθηκε σε ηλικία 21 μηνών στο νησί της Κω το καλοκαίρι του 1991 , φαίνεται πως οδηγείται σε λύση. Καθώς σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η οικογένεια του παιδιού από την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ, ομάδα αστυνομικών επιστρέφει στην Ελλάδα

ώστε να ξαναρχίσουν οι έρευνες.

Ειδικότερα οι Βρετανοί αστυνομικοί έχουν ως βασική τους επιδίωξη να επαληθεύσουν την πληροφορία που υπάρχει, περί του ενδεχόμενου ο μικρός Μπεν να έπεσε θύμα δυστυχήματος και συγκεκριμένα να χτυπήθηκε θανάσιμα από εκσκαφέα.

Το εν λόγω σενάριο δεν είναι καινούργιο καθώς είχε εξεταστεί και το 2012 ενώ είχε ανακριθεί ο χειριστής του εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος είχε δηλώσει ότι είχε σκάψει με το μηχάνημα του ένα χαντάκι μόλις 15 μέτρα από το σημείο που εξαφανίστηκε ο Μπεν. Ωστόσο η αστυνομία τώρα υποστηρίζει πως υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία που καταδεικνύουν το ενδεχόμενο ότι ο Μπάρκας σκότωσε χωρίς να το θέλει τον μικρό Μπεν. Ειδικότερα υπάρχει μια πληροφορία από φίλο του Μπάρκα, ο οποίος κατέθεσε πως είδε τον Μπάρκα –ο οποίο δεν ζει πια- μετά από την επιστροφή του από την ανάκριση «να είναι ιδρωμένος και να τρέμει».

Εδραζόμενοι σε αυτή την πληροφορία οι αστυνομικοί θα εστιάσουν τις έρευνες τους σε δύο περιοχές όπου ο Μπάρκας φέρεται να πέταξε μπάζα, και οι οποίες δεν είχαν ερευνηθεί ενδελεχώς το 2012. Στην βάση αυτής της εξέλιξης οι αστυνομικοί θα εξετάσουν περαιτέρω την πιθανότητα ο Μπάρκας να γνώριζε ότι σκότωσε το παιδί, όπως και την πιθανότητα να υπήρξε συνωμοσία μεταξύ των φίλων του για να τον καλύψουν.

Πάντως η μητέρα του μικρού Μπεν εμφανίζεται πιο βέβαιη από κάθε άλλη φορά ότι πλησιάζει το μακάβριο τέλος της μυστήριας εξαφάνισης του γιου της. Καθώς όπως δήλωσε στη Daily Mirror η Κέρι Νίνταμ, «τώρα είναι διαφορετικά. Είμαι φοβισμένη. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα βρει τα κόκαλα του Μπεν. Πιστεύω ότι είναι νεκρός. Δεν έχουν ένα ακριβές σημείο που θα ψάξουν αλλά μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι σίγουροι για την πληροφορία τους. Δεν ψάχνουν πλέον για έναν ζωντανό».

Το άρθρο Νέα στοιχεία : Σκοτώθηκε από εκσκαφέα στην Κω ο μικρός Μπεν ; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα