Brazilian

Το απόλυτο στέκι για καφέ στο κέντρο, με καλή επιλογή σε σαλάτες και σνακ.

Η θέση Το κλασικό στέκι του Κουν και του Χατζιδάκι έχει μεταφερθεί πλέον στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, ένα βήμα πιο πέρα από τις ακριβές μπουτίκ της Βουκουρεστίου.

Η ατμόσφαιρα Χώρος φροντισμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Εξαιρετική πινελιά τα στασίδια που παρατάσσονται στο διάδρομο, για ένα γρήγορο εσπρέσο στο όρθιο, όπως κάνουν στην Ιταλία. Θα συναντήσετε δημοσιογράφους,

πολιτικούς και δικηγόρους να πίνουν τον καλύτερο καφέ της πόλης, ένα χαρμάνι που φέρνει ο ιδιοκτήτης από τη Νότια Αμερική.

Το φαγητό Αν και εδώ ερχόμαστε πρωτίστως για τον καφέ, σε περίπτωση λιγούρας, για ένα ελαφρύ σνακ και για τσιμπολόγημα υπάρχουν ζεστά εδέσματα και ζυμαρικά νοστιμότατα και όπως πρέπει. Ακόμη, πληθωρικές σαλάτες και σάντουιτς για τους λιτοδίαιτους.

Ο λογαριασμός Για ένα κυρίως πιάτο και μια σαλάτα θα πληρώσετε περίπου 20 ευρώ.

Η κάβα Είπαμε, εδώ ερχόμαστε για τον καφέ. Ωστόσο, υπάρχουν κρασιά και διάφορα άλλα ποτά με τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Επιπλέον πληροφορίες Ανοιχτά από τις 7.00 το πρωί, ως τις 22.00. Φαγητό σερβίρεται από το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

Βαλαωρίτου 10, Αθήνα, τηλ.: 210-36.22.845.
Keywords
Τυχαία Θέματα