Gwyneth Paltrow: Παίρνεις μια πραγματικά απίστευτη δύναμη όταν είσαι απλά ο εαυτός σου

13:11 25/10/2019 - Πηγή: iPop

Η συνέντευξη της Gwyneth Paltrow στην εκδήλωση New Establishment Summit και τη δημοσιογράφο Jenna Lyons είναι μια συνέντευξη που πραγματικά πρέπει να διαβάσεις.

Η ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη, στην οποία εξέφρασε ανοιχτά και την άποψή της για τις πλαστικές επεμβάσεις. «Παίρνεις μια πραγματικά απίστευτη δύναμη όταν είσαι απλά ο εαυτός σου», είπε και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της!

Ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα

γύρω μας είναι υπέροχα και διαθέσιμα για κάθε γυναίκα, αλλά ακόμη δεν ξέρω πώς αισθάνομαι για όλα αυτά. Έχω το δικαίωμα να κάνω κάποιο face lift ή οτιδήποτε άλλο. Δεν λέω πως δεν θα τo έκανα, αλλά ένα μέρος του εαυτού μου έρχεται σε σύγκρουση με κάτι τέτοιο. Παίρνεις μια πραγματικά απίστευτη δύναμη όταν είσαι απλά ο εαυτός σου και δεν κάνεις πλαστικές επεμβάσεις, δεν χάνεις την αισθητική και την θηλυκότητα σου. Αλλά θα δούμε, δεν υπόσχομαι τίποτα

Η συνέντευξη της Gwyneth Paltrow είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο. Όπως είπε η ηθοποιός, μοιράζεται πάντα την αλήθεια που έχει μέσα της και δεν επεμβαίνει στη ροή των πραγμάτων, τα αφήνει απλώς να κυλήσουν κι αυτή είναι μια συμβουλή που θα πρέπει να ακούσουμε όλες μας!

Αν υπάρχει κάτι στον χαρακτήρα μου, που είτε μου έχει φέρει πολλούς μπελάδες, είτε με έχει ταξιδέψει σε απίστευτα μέρη, είναι πως πάντα κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Μοιράζομαι πάντα την αλήθεια που έχω μέσα μου και φροντίζω να μην επεμβαίνω στη ροή των πραγμάτων

Παράλληλα, η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε το wellness site της, το αγαπημένο μας Goop, έκανε αρκετά λάθη που της κόστισαν εκατομμύρια δολάρια, όμως, πλέον έχει μάθει μέσα απ’ αυτά τα λάθη.

Το Goop τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά από επεισόδια στο Netflix με χρήσιμες lifestyle συμβουλές κι εμείς ανυπομονούμε να τα δούμε!

Δες την υπέροχη συνέντευξη της Gwyneth Paltrow:

Δες κι αυτό:

H Gwyneth Paltrow ποζάρει τόπλες στα 47 της και είναι πιο σέξι από ποτέ!

Το άρθρο Gwyneth Paltrow: Παίρνεις μια πραγματικά απίστευτη δύναμη όταν είσαι απλά ο εαυτός σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα