Nέα καταγγελία της Ευλαμπίας Ρέβη: «Μου έστειλαν και εμένα πρόσκληση για prive πάρτι με αμοιβή»

16:22 20/1/2022 - Πηγή: iPop

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις πολλαπλές αποκαλύψεις για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη την παραμονή Πρωτοχρονιάς, η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη προχώρησε σε μία νέα καταγγελία και παρουσίασε μηνύματα που της έστειλε άγνωστος δύο φορές στο παρελθόν για να λάβει μέρος σε prive πάρτι

με αμοιβή.

Όπως ξεκαθάρισε και η ίδια, αυτά τα μηνύματα δεν έχουν καμία σχέση την υπόθεση της Θεσσαλονίκης, αλλά ήθελε να φέρει ένα παράδειγμα στους τηλεθεατές του πώς «ψαρεύουν» κορίτσια.

Ευλαμπία Ρέβη: Τα μηνύματα από άγνωστο άντρα και η πρόσκληση σε prive πάρτι

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολόκληρες οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων ανδρών – Όσα αποκάλυψε η 17χρονη φίλη της

Όπως αποκάλυψε η Ευλαμπία Ρέβη, η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ενώ, η δεύτερη φορά ήταν το καλοκαίρι του 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000. Η δημοσιογράφος στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο ίδιος άντρας έχει στείλει παρόμοια μηνύματα και σε φίλη της, ενώ μετά από μία έρευνα που έκανε, αποδείχθηκε ότι έχει πλησιάσει πολλές κοπέλες. Έτσι κατάλαβαν ότι πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος «ψαρεύει» κοπέλες για prive πάρτι.

«Έσβησαν όλα μετά από ένα σημείο, έχασα ξαφνικά την γη κάτω από τα πόδια μου»: Η 24χρονη μιλά για πρώτη φορά για τα όσα βίωσε στη σουίτα του ξενοδοχείου

Ευλαμπία Ρέβη: Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Nέα καταγγελία της Ευλαμπίας Ρέβη: «Μου έστειλαν και εμένα πρόσκληση για prive πάρτι με αμοιβή» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα