Spoiler για την Αγγελική – Η Σοφία χάνει το μωρό ύστερα από ατύχημα

16:19 14/3/2021 - Πηγή: iPop

Το spoiler για την Αγγελική ήρθε από το περιοδικό MYtv, και τη Σοφία Τσίρκα, και είναι δυνατό! Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια είναι καταιγιστικές. Η ζωή της Σοφίας παίρνει δραματικές διαστάσεις καθώς ένα τροχαίο δυστύχημα θα την κάνει να χάσει το μωρό. Ο Δηµήτρης θα παραδεχτεί στην Αθηνά πως εκείνος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου και ότι στόχος του ήταν ο Μιχάλης!

Spoiler για την Αγγελική – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδιαΗ αιφνίδια επίσκεψη του Παύλου

Όλα αρχίζουν

όταν ο Παύλος διαπιστώνει πως η Τζένη συναντιέται για επαγγελματικούς λόγους µε τον Στέφανο. Ο Αργυρός εξοργίζεται και το μυαλό του είναι συνεχώς στη Σοφία και στην οικογένειά τους. Κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιεί πως έχασε την ευτυχισμένη ζωή που είχε και τρελαίνεται. Τις επόμενες μέρες, ο Νικόλας βοηθάει τη Σοφία να στήσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων για τη μικρή Αθηνά. Κανείς δεν έχει προσκαλέσει τον Παύλο. Όμως η αιφνίδια επίσκεψη του τελευταίου τούς αλλάζει τα σχέδια και τους χαλάει τη διάθεση. Όλη η οικογένεια καταφτάνει για να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρής, εκτός από τον Δημήτρη και την Αγγελική, που μένει στην έπαυλη για να τον προσέχει.

Το σοκαριστικό τροχαίο

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Παύλος ακούει κρυφά τη Σοφία να εξομολογείται στον Νικόλα πως έχει έρθει κοντά µε τον Ανδρέα και θυμώνει. Ωστόσο, στη σκέψη πως κάποιος άλλος άντρας έχει κατακτήσει τη γυναίκα του, θολώνει και φεύγει έξαλλος για να πάει να τον βρει. Η Σοφία µε τον Νικόλα τον βλέπουν και τρέχουν πίσω του για να τον εμποδίσουν. Οι δυο τους παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη, χωρίς την άδειά του, για να ακολουθήσουν τον Παύλο. Καθώς όμως ο Νικόλας οδηγεί µε μεγάλη ταχύτητα, διαπιστώνει πως τα φρένα είναι χαλασμένα. Ο νεαρός δεν μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο µε αποτέλεσμα να έχουν ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Ο Μιχάλης στο τμήμα

Ο Νικόλας συνέρχεται γρήγορα και καλεί αμέσως ασθενοφόρο, καθώς η Σοφία είναι τραυματισμένη. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν εκείνη, αλλά και το μωρό που κυοφορεί. Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκομείο µε την Αθηνά και τον Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενημερώσει τον Παύλο. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητούν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Από την άλλη, ο Παύλος κατηγορεί τον Νικόλα για το ατύχημα που είχε µε τη Σοφία, αλλά εκείνος αρνείται ότι είχε πιει και επιμένει ότι είχαν πρόβλημα τα φρένα του αυτοκινήτου.

Η Σοφία χάνει το μωρό

Δυστυχώς τα νέα για τη Σοφία είναι άσχημα. Μπορεί εκείνη να γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια Αργυρού πως απέβαλε. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη και η Ιωάννα προσπαθεί να τη στηρίξει µε κάθε τρόπο, ενώ εμποδίζει τον Παύλο να τη δει. Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία ολοκληρώνοντας την έρευνά της ανακαλύπτει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα και στόχος ήταν ο Μιχάλης. Οι υποψίες του Μιχάλη πέφτουν στον Δημήτρη και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, τα επιχειρήματά του, όμως, τής αλλάζουν γνώμη.

Ο Δημήτρης παραδέχεται την εμπλοκή του στο τροχαίο

Την ίδια υποψία έχει και η Αθηνά και απαιτεί από τον Δημήτρη να της πει την αλήθεια. Εκείνος της δίνει μια απάντηση που την αιφνιδιάζει. Παραδέχεται πως ο ίδιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου και η Αθηνά συνειδητοποιεί πως εξαιτίας του η Σοφία έχασε το μωρό που περίμενε. Η ίδια διαπιστώνει πως ο γιος της είναι πια αδίστακτος και επικίνδυνος και πως εξαιτίας του χάθηκε το εγγόνι της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Spoiler για την Αγγελική – Η Σοφία χάνει το μωρό ύστερα από ατύχημα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα