Tο ερωτικό τρίγωνο σε όλο του το μεγαλείο: Τι πραγματικά συνέβη με Justin Bieber-Hailey-Selena;

19:56 18/10/2022 - Πηγή: iPop

Δεν λέει να ηρεμήσει ο ταλαίπωρος ο Justin Bieber και πάλι μπλέκεται το όνομά του στο διάσημο ερωτικό τρίγωνο Justin Bieber-Hailey-Selena. Με αφορμή τις πρόσφατες κοινές φωτογραφίες των δύο κυριών σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες, ήρθε ξανά στην επιφάνεια ο χωρισμός Selena Gomez-Justin Bieber και αν τελικά η Hailey ήταν η πέτρα του σκανδάλου.

Το χρονικό της πολύκροτης σχέσης

Το 2009, ο νεαρός τότε Justin, γνώρισε για πρώτη φορά την Hailey Baldwin μέσω του πατέρα της Stephen Baldwin, που είναι γνωστός ηθοποιός. Το 2011 ο Justin Bieber άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά με την Selena Gomez, υποστηρίζοντας στην αρχή ότι ήταν μόνο 2 πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα επιβεβαιώθηκε το γνωστό ρητό που λέει ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ. Έτσι, τον Φεβρουάριο του 2011 το ζευγάρι πλέον Bieber-Gomez έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscar Party.

Ο πρώτος χωρισμός Selena Gomez-Justin Bieber συνέβη τον Νοέμβριο του 2012, όπου μετρούσαν περισσότερο από 1 χρόνο κοινής πορείας. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Gomez, είχε επιβεβαιώσει την είδηση, λέγοντας ότι η κυριότερη αιτία του χωρισμού τους ήταν τα διαφορετικά προγράμματα καθώς και η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον Justin, από πλευράς Gomez.

Τον Απρίλιο του 2013 είχαμε την επανασύνδεση του ζευγαριού, όπου για 2 χρόνια ήταν αρκετά ανοιχτή σχέση. Η Selena Gomez τον Φεβρουάριο του 2015 είχε αναφερθεί ότι ήταν η πρώτη της αγάπη. Το 2016 χώρισαν για ακόμη μια φορά, με τον Bieber να βρίσκεται κατά καιρούς τόσο με την Hailey Baldwin όσο και με την Sofia Richie, ενώ αντίστοιχα η Gomez είχε έναν 10μηνο δεσμό με τον The Weeknd. Αρχές Νοεμβρίου του 2017, η Gomez και ο Bieber είχαν βρεθεί να τρώνε μαζί πρωινό και οι φήμες για επανασύνδεση δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Η σχέση τους κράτησε συνολικά 8 χρόνια και ο χωρισμός Selena Gomez-Justin Bieber έγινε επίσημος στις αρχές του 2018.

Τελικά έκλεψε η Hailey Bieber τον Justin από την Selena Gomez; Το μοντέλο για πρώτη φορά απαντά

Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Gomez-Bieber

Λίγο μετά την είδηση του επίσημου και οριστικού χωρισμού του ζευγαριού, υπήρχαν διάφορες φήμες ότι η πέτρα του σκανδάλου ήταν η Hailey. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ενώ ο Justin Bieber και η Selena Gomez ήταν ξανά μαζί το 2017, ο τραγουδιστής είχε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με την πρώην του και δεν άργησαν οι αναφορές ότι μπορεί η Hailey να ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση.

Μετά τον χωρισμό, το ζεύγος Justin-Hailey άρχισε τις κοινές εμφανίσεις, με τον Ιούνιο του 2018 να γίνεται επίσημη η επανασύνδεση τους και να φωτογραφίζονται μαζί. Από εκεί και έπειτα έγιναν πραγματικά αχώριστοι και τον Ιούλιο του 2018 ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην Hailey. Ένα χρόνο αργότερα το ζεύγος συμπλήρωσε έναν χρόνο γάμου και έκανε μια φαντασμαγορική τελετή στην Νότια Καρολίνα.

Κατά καιρούς, υπήρχαν διάφορες φήμες ότι οι σχέσεις των 2 κυριών δεν ήταν και οι καλύτερες και μάλιστα λεγόταν από φανς της Gomez ότι η Hailey είχε στείλει μήνυμα μέσω του τραγουδιού των Summer Walker και Jhené Aiko «I’ll Kill You» που είχε δημοσιεύσει στο Instagram. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν απάντηση προς το τραγούδι της Gomez «Lose You to Love Me» που έκανε πάταγο εκείνο το διάστημα.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Φτάνοντας στον Σεπτέμβριο του 2022 και με τις φήμες να κυριαρχούν μετά από τόσα χρόνια και να λένε ότι ο χωρισμός Selena Gomez-Justin Bieber έγινε εξαιτίας της Hailey, το 25χρονο μοντέλο σε ένα podcast “Call Her Daddy”, απέκλεισε οριστικά ότι έκλεψε τον Bieber από την Gomez. «Μπορώ να πω – τελεία, κενό – δεν ήμουν ποτέ μαζί του όταν είχε σχέση με κανέναν. Αυτό είναι το τέλος», είπε. «Αυτή ήταν μια κατάσταση όπου ξέρω στα αλήθεια ότι ήταν το σωστό να κλείσουν αυτή την πόρτα. Δεν είχαν σχέση εκείνη την εποχή, αλλά φυσικά, υπάρχει μια πολύ μεγάλη ιστορία εκεί. … Δεν έχει να κάνει με μένα. Ξέρω ότι έκλεισε ένα κεφάλαιο και νομίζω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να του συμβεί να προχωρήσει και να αρραβωνιαστεί και να παντρευτεί και να συνεχίσει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο».

Τέλος, στην συνέντευξη της ανέφερε ότι ποτέ δεν είχε κάποιο θέμα με την Selena και ότι την σέβεται «είναι όλα θέμα σεβασμού. Είναι όλα αγάπη… Καμία από εμάς δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα άλλο εκτός από σεβασμό. Τη σέβομαι πολύ και νομίζω ότι δεν υπάρχουν προσδοκίες [μεταξύ μας]. Τη σέβομαι» και συμπλήρωσε λέγοντας «όλοι από την πλευρά μας ξέρουν τι συνέβη και είμαστε καλά και μπορούμε να το ξεπεράσουμε με σεβασμό».

Τι πιστεύετε εσείς; Ότι είναι όπως τα λένε οι πρωταγωνιστές ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Την αλήθεια μπορεί να μην την μάθουμε ποτέ ή μπορεί κάποια στιγμή να ανοίξουν τα στόματα. Για την ώρα μένουμε σε αυτά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Tο ερωτικό τρίγωνο σε όλο του το μεγαλείο: Τι πραγματικά συνέβη με Justin Bieber-Hailey-Selena; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα