Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021

19:47 10/1/2021 - Πηγή: iPop

H Airline Ratings δημοσίευσε και φέτος την ετήσια λίστα της με τις 20 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη χρονιά δεν κάναμε πολλά (σχεδόν καθόλου) ταξίδια. Αναλυτικά ποιες κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο top 20.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη λίστα της AirlineRatings.com με τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021, στην πρώτη θέση συναντάμε για τρίτη συνεχή χρονιά τον εθνικό αερομεταφορέα της Αυστραλίας, Qantas! Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Qatar

Airways και στην τρίτη η Air New Zealand, οι οποίες σταθερά βρίσκονται στο top 5 της λίστας, τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Qantas λάμβανε το ίδιο βραβείο ως η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου από το 2014 έως το 2017 και δεν αναδείχτηκε νικήτρια μόνο το 2018 που η Airline Ratings αποφάσισε να δημοσιεύσει τις 20 πιο ασφαλείς εταιρείες εκείνης της χρονιάς με αλφαβητική σειρά, επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει τον νικητή.

Αυτά είναι τα πιο βρώμικα σημεία στο αεροπλάνο και το αεροδρόμιο!

Για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης λίστας, η ιστοσελίδα AirlineRatings.com συνέλεξε στοιχεία από 385 αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, συγκρίνοντας παράγοντες όπως τα αρχεία συντριβής και τα σοβαρά περιστατικά των αεροπορικών εταιρειών, την ηλικία των αεροσκαφών τους και φυσικά τα μέτρα προστασίας έναντι του ιού COVID-19 που εφαρμόζει.

Και επειδή όλοι όταν ταξιδεύουμε θέλουμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι είμαστε ασφαλείς, πόσο μάλλον μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ακολουθούν οι 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2021!

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα