Κινδυνεύει με κατάρρευση το ασφαλιστικό;

10:00 24/1/2016 - Πηγή: iPop

Την άποψη ότι εάν δεν βρεθεί λύση, κινδυνεύει με κατάρρευση το ασφαλιστικό εξέφρασε ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος τόνισε πως είναι έτοιμος να συζητήσει με τους αγρότες.

Ο κ. Αλεξιάδης προειδοποίηση τους εκπροσώπους των αγροτών από τα Τέμπη ότι εάν δεν βρεθεί λύση, υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος, ενώ υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι για φέτος δεν ετοιμάζονται αλλαγές στο φορολογικό για τους αγρότες.

Τα επόμενα χρόνια

θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, οι οποίος θα στοχεύουν στην εξομάλυνση όλων των φορολογούμενων, όπως σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Τι θα γίνει εάν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό περάσει από τη Βουλή, όμως οι αγρότες δεν έχουν χρήματα να πληρώνουν;

Ο κ. Αλεξιάδης απάντησε πως «δεν θέλουμε να πάρουμε ούτε σπίτια, ούτε μηχανήματα αλλά θα πρέπει να δείτε τη συνολική εικόνα».

Ο ίδιος φάνηκε να καταλαβαίνει την οργή του κόσμου, όμως τονίζει ότι δεν είναι δυνατό να λυθούν όλα τα προβλήματα μέσα σ’ έναν χρόνο.

Να θυμίσουμε ότι διάλογο με τους αγρότες έχει ζητήσει και ο Αλέξης Τσίπρας, όμως οι αγρότες αφού συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους Κυριακή και Δευτέρα, θα αποφασίσουν την Τρίτη εάν θα δουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Κινδυνεύει με κατάρρευση το ασφαλιστικό; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα