Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond; Αυτή θεωρείται η τελική τριάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου πράκτορα 007

16:03 5/2/2022 - Πηγή: iPop

Η τελευταία επιδρομή του Daniel Craig ως 007 ήρθε μόλις πριν από λίγους μήνες στην τελευταία ταινία του James Bond, No Time To Die. Από τότε, η κούρσα συνεχίζεται στις πιθανότητες Bond για το ποιος θα έπαιρνε τη σκυτάλη από τον ηθοποιό στη συνέχεια. Ενώ στις προβλέψεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond, ο Βρετανός σταρ

και αγαπημένος Tom Hardy ήταν εδώ και καιρό στην κορυφή των πιθανοτήτων, αυτή την εβδομάδα τον είδε να χάνει τη θέση του.

Η δήλωση του Daniel Craig για τον επόμενο James Bond που δίχασε

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond; Τα ονόματα που επικρατούν

Εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια ένα όνομα ακούγεται περισσότερα από άλλα: του Idris Elba. Όμως ο Λονδρέζος δεν έχει πια πολλές πιθανότητες να αναλάβει το ρόλο του θρυλικού πράκτορα της αυτής Μεγαλειότητος, διότι θεωρείται πλέον υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία.

Πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της ταινίας Spider-Man Tom Holland εξεδήλωσε ενδιαφέρον για το ρόλο. Στον αντίποδα με τον Idris Elba, o Tom Holland ίσως να παραείναι νέος για τους παραγωγούς. Επιπλέον το πρόσωπό του είναι ήδη γνωστό στο Χόλιγουντ.

KEVIN MAZUR

Ένας ακόμη επιλαχόν είναι και ο Jamie Dornan. Ο 39χρονος Βορειοϊρλανδός, ο οποίος έπεισε κοινό και κριτικούς στη δραματική ταινία «Μπέλφαστ», συγκεντρώνει πιθανότητες διαδοχής.

GETTY

Το κοινό που ακολουθεί εδώ και χρόνια φανατικά της περιπέτειες του πιο διάσημου πράκτορα περιμένει με ανυπομονησία την διαδοχή του Dniel Craig αλλά και την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της επόμενης ταινίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond; Αυτή θεωρείται η τελική τριάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου πράκτορα 007 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα