Σβήνουν κερί στον ΣΥΡΙΖΑ, ένας χρόνος Αριστερής κυβέρνησης

16:13 24/1/2016 - Πηγή: iPop

Ένα χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα ανάληψης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και η συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Με τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους να βρίσκονται στους δρόμους εξαιτίας του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό, ο πρωθυπουργός κάνει απολογισμό του έργου του τονίζοντας την κρίσιμη

συγκυρία.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα κλείσει η αξιολόγηση και θα έρθει η ελάφρυνση του χρέους για να έρθει και ο μεγάλος αγώνας για τις τομές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο κ.Τσίπρας εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και την επόμενη τετραετία τονίζοντας ότι πρέπει να τελειώνουμε με το κατεστημένο. Πορευόμαστε με στόχο και αυτοπεποίθηση και η Ελλάδα θα φύγει μπροστά δε θα μείνει όμηρος των κατεστημένων καθώς καταφέραμε να αποφύγουμε τις παγίδες της ρευστότητας και του GREXIΤ σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δήλωσε επίσης ότι αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΕΓΕΣ εκάναν την καμπάνια για το ναι στο δημοψήφισμα και τώρα είναι ενάντια στα μέτρα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει στη συνέχεια της ομιλία του ,την αντίθεση της κυβέρνησης με τα σκληρά μέτρα λιτότητας και θα απευθύνει πρόσκληση διαλόγου στους αγρότες σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις θυελλώδεις αντιδράσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επαναλάβει επίσης ότι κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης αποτελεί η περαιτέρω μείωση των κύριων συντάξεων.

Το Μαξίμου σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του iPop εξετάζει διάφορα σενάρια εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζουν πως στόχος είναι να καταδειχτεί η ανικανότητα των κομμάτων της αντιπολίτευσης και η έλλειψη προτάσεων.

The post Σβήνουν κερί στον ΣΥΡΙΖΑ, ένας χρόνος Αριστερής κυβέρνησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα