Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη;

08:27 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Στο φως της δημοσιότητας είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση σχετικά με την αιτία θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λόγια του ιατροδικαστή, η λυγισμένη λαμαρίνα που πέρασε μέσα από την οροφή του οχήματος προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στην Παντελή Παντελίδη.

Ο θάνατος του άτυχου τραγουδιστή ήταν ακαριαίος και τον προκάλεσε ένα και μοναδικό τραύμα. Η συγκεκριμένη λυγισμένη λαμαρίνα ήταν εκείνη που προκάλεσε τα τραύματα και στην 30χρονη κοπέλα

που καθόταν στο πίσω κάθισμα, η οποία φέρει τραύματα στο θώρακα και τα πάνω και κάτω άκρα της.

Η 21χρονη που καθόταν στην θέση του συνοδηγού έφερε πιο ελαφριά τραύματα.

Μέσα στην εβδομάδα, η ΕΛΑΣ θα δώσει στην δημοσιότητα και τα στοιχεία σχετικά με την ταχύτητα του τζιπ, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν εάν υπήρξε κατανάλωση αλκοόλ αναμένεται να αργήσουν λίγο παραπάνω.

Αξιωματικός της Τροχαίας δηλώνει πως «ερευνώνται τα πάντα. Όπως γίνεται σε όλα τα δυστυχήματα. Τυχόν βλάβη στα φρένα, στο γκάζι, ακόμα και το σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο της δολιοφθοράς. Το επικρατέστερο σενάριο, όμως, είναι ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην επικίνδυνη και απότομη στροφή που οδηγεί στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει με δύναμη εκτός δρόμου».

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τι εδιξαν οι τοξολογικες εξετασεις για τον παντε, τι έδειξαν οι τοξικολογικές για τον παντελιδη τελευταία νέα;
Τυχαία Θέματα