Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2021)

10:42 28/12/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/12/2021),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή συζητήσεις για οικονομικά θέματα στην καριέρα σας που θα σας αγχώσουν και θα σας εκνευρίσουν αρκετά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 6ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια ένταση με συνεργάτες μέσα στην εργασία σας ώστε να πετύχετε επαγγελματικούς σας στόχους ή να προβληματιστείτε για κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να έχετε μια καλή έκβαση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 5ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε σχέσεις με δημιουργικά σχέδια ωστόσο ίσως να σας προβληματίσουν τα οικονομικά σας αλλά να επανεξετάσετε τον τρόπο οικονομικού χειρισμού που έχετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα και τον 4ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με το σπίτι αλλά και κάποιες οικογενειακές σχέσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια ένταση  ωστόσο ίσως προς το βράδυ να  καταφέρετε να βρείτε λύσεις και ισορροπίες.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα προσπαθήσετε να έχετε υποστήριξη από συνεργάτες σε θέματα επαγγελματικά που σας έχουν πιέσει αρκετά.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 2ο σας οίκο  και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά αλλά και συνεργασίες που μπορεί να προωθήσουν κάποια σχέδιά σας στην εργασία σας  ωστόσο μπορεί να δυσκολευτείτε από κάποιες πληροφορίες που μπορεί να πάρετε.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα δυσκολευτείτε και πάλι για συζητήσεις και προβλήματα μέσα στην οικογένειά σας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ωστόσο προς το βράδυ θα καταφέρετε να προσπεράσετε καταστάσεις και να περάσετε όμορφα με το κοντινό σας περιβάλλον.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/12/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε σήμερα να απομονωθείτε στο σπίτι ώστε να σκεφτείτε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιες αλλαγές που σας πιέζουν στην οικογένεια αλλά και την καριέρα σας.

Τοξότης

Η Σελήνη  θα βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα και τον 11ο σας οίκο και πολλοί μπορεί να κάνετε κάποιες επικοινωνίες με φιλικά σας πρόσωπα αλλά και με το κοντινό σας περιβάλλον ωστόσο ίσως να προβληματιστείτε αρκετά για οικονομικά θέματα που έχετε μεταξύ σας ενώ προς το βράδυ θα βρείτε λύσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε εντάσεις στην καριέρα σας ενώ ίσως να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες .Μην είστε απόλυτοι και ίσως προς το βράδυ ίσως να βρείτε λύσεις για τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό  και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να κάνετε κάποιες επικοινωνίες με το εξωτερικό που θα ευνοήσουν κάποια προσωπικά σας σχέδια ωστόσο θα δυσκολευτείτε με κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχετε λύσει από το παρελθόν.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά και συνεργασίες ώστε να βρείτε λύσεις για κάποια θέματα καθημερινότητας που σας έχουν πιέσει ενώ ίσως να μην έχετε και τόση διάθεση για συναντήσεις και επαφές με φιλικά σας πρόσωπα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/12/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα