Το «Έτερος εγώ» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα δούμε στο Netflix;

11:53 11/1/2021 - Πηγή: iPop

Αναμφίβολα, το «Έτερος εγώ» είναι μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών και κάνει πάταγο και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να δούμε το «Έτερος εγώ» στο Netflix. Όμως, είναι πιθανό κάτι τέτοιο;

Η ελληνική αυτή σειρά που μας έχει καθηλώσει πολλές φορές στον καναπέ έχει μια υψηλού επιπέδου παραγωγή, προσεγμένη σκηνοθεσία και ιδιαίτερα συναρπαστική πλοκή που δε θα μας φαινόταν περίεργο αν είχε διεθνή πορεία. Αντιθέτως, είναι από τις λίγες ελληνικές σειρές που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν

στα δεδομένα του Netflix και να ανταγωνιστούν αντίστοιχες ξένες σειρές. Μάλιστα, ίσως να είναι αυτή η σειρά που θα κάνει τους ξένους να “κολλήσουν” με τα ελληνικά, όπως έγινε αντίστοιχα με τα ισπανικά και το La Casa de Papel.

Υπάρχει περίπτωση, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο; Μπορεί να δούμε το «Έτερος εγώ» στο Netflix;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη “Φωλιά των Κου Κου” το πρωί της Δευτέρας, δεν είναι απίθανο να δούμε το «Έτερος εγώ» στο Netflix, αφού σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν πληροί όλες τις προδιαγραφές για να προβληθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα. Όπως τόνισε η Δήμητρα Καλφούντζου, η οποία έκανε και την αποκάλυψη, οι συντελεστές της σειράς αυτής του Σωτήρη Τσαφούλια με πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν συμφωνία με το Netflix και να κάνει διεθνή πορεία η ελληνική αυτή σειρά.

Κι ενώ οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται ένα βήμα πριν την μεγάλη συμφωνία με το Netflix, ας θυμηθούμε όσα μοιράστηκε μαζί μας ο πρωταγωνιστής της σειράς, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, λίγο πριν δούμε τον ολοκαίνουργιο κύκλο, «Κάθαρσις».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μοιράζεται τις σκέψεις του και «μαρτυράει» όσα θες να ξέρεις για το «Έτερος Εγώ»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το «Έτερος εγώ» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα δούμε στο Netflix; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα