Υπερασπίζεται ο Γρηγοράκος τα λεγόμενα του για διαρροές λόγω της εκλογής Μητσοτάκη

11:27 13/1/2016 - Πηγή: iPop

Μετά το σάλο που ξέσπασε γύρω από τα λεγόμενα του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, συνεχίζει να υποστηρίζει πως η εκλογή του Κ. Μητσοτάκη μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά και γενικότερα τα κόμματα του κέντρου.

Τι είχε συμβεί χτες, Τρίτη;

Σε παρερμήνευση των δηλώσεων από τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε ο βουλευτής, Λεωνίδας Γρηγοράκος. ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Τι δήλωσε ο Κεγκέρογλου μετά την απολογία

Γρηγοράκου;

Είμαστε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια η παράταξη της Σοσιαλδημοκρατίας, θα δουλέψουμε για τις αξίες και τις αρχές, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα, με ένα σχέδιο ανασυγκρότησης συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και βεβαίως για ένα βιώσιμο κοινωνικό κράτος.

Τι είχε πει ο κ. Γρηγοράκος;

Το πρωί της Τρίτης, σε συνέντευξη που έδωσε, είπε πως η εκλογή Μητσοτάκη μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα στη Δημοκρατική Συμπαράσταση, ενώ επίσης σημείωσε πως πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που μπορεί να θέλουν να πορευτούν με την Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα, όμως, Τετάρτη, ο κ.Γρηγοράκος είπε:

Δεν αποκλείονται διαρροές προς τον Κυρ. Μητσοτάκη. Η εκλογή του, όμως, είναι θετικό γεγονός.

Και επισήμανε: «το χθεσινό κείμενο της συνέντευξης μου δόθηκε στον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασ. Κεγκέρογλου και το θέμα, θεωρείται, είναι λήξαν».

Ενώ κλείνοντας τις δηλώσεις του είπε πως θεωρεί υπερβολική τη δήλωση Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

The post Υπερασπίζεται ο Γρηγοράκος τα λεγόμενα του για διαρροές λόγω της εκλογής Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα