Η απώλεια του ΣΥΡΙΖΑ και το δεξί χέρι του Μητσοτάκη…

11:14 4/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η εξαιρετική Δώρα

Η Δώρα Αυγέρη αντικατέστησε για περίπου επτά μήνες την Πόπη Τσαπανίδου. Ήταν, όχι απλά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μα και η φωνή του Στέφανου Κασσελάκη. Το έργο της στον εν λόγω ρόλο ήταν παραπάνω από εξαιρετικό. Η Αυγέρη, παλιά στο κουρμπέτι (από την εποχή της ΕΡΤ3) δεν ήξερε τον ρόλο αλλά τον έμαθε εν μια νυχτί. Κι από την άλλη, η… Κατερίνα Ακριβοπούλου του νέου ΣΥΡΙΖΑ:

η Βούλα Κεχαγιά. Πότε ανέλαβε… Διαβάστε εδώ.

Παρέα με τον Χαρδαλιά

Tον Ασπρόπυργο επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου ξεναγήθηκε στις πρώην εγκαταστάσεις της Ελληνικής Χαλυβουργίας, στο χώρο που αγοράστηκε από την HIG Capital προκειμένου να διαμορφωθεί σε ένα νέο κέντρο logistics, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής. Ήταν η πρώτη προεκλογική τύπου περιοδεία του πρωθυπουργού ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου στην οποία είχε συνεχώς στο πλευρό του τον Νίκο Χαρδαλιά. Σε όλες τις τελευταίες… Δείτε εδώ.

Καταποντίστηκε ο Δούκας

Συντριπτική ήταν ή ήττα του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα στις εκλογές της ΚΕΔΕ. Ο Λάζαρος Κυρίζογλου κέρδισε με ποσοστό 65% ενώ ο Δούκας, παρά την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, συγκέντρωσε μόλις 29%. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΚΕΔΕ που ο εκάστοτε δήμαρχος της Αθήνας χάνει τις εκλογές με τέτοια… Διαβάστε αναλυτικά.

Δίκασε… η Ντόρα τον Καραμανλή…

Δημόσια ήταν η παραδοχή της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία, μιλώντας στο συνέδριο της «Καθημερινής» για τη Μεταπολίτευση ως πρώην υπουργός Εξωτερικών και νυν βουλευτής Χανίων της ΝΔ, αναγνώρισε και κάποια θετικά στη Συμφωνία των Πρεσπών. Μίλησε μάλιστα για «επιτυχία της διαπραγμάτευσης» του Νίκου Κοτζιά, υπουργού Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ και… αρχιτέκτονα της… Κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα