Κατακεραυνώνει την EBU ο Ανδρέας Μικρούτσικος-H Ευρώπη πάει προς την άκρα δεξιά (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο επίτιμος σχολιαστής των όσων έγιναν στη Eurovision στο Χαμογέλα και πάλι. Η βραδιά του 68ου διαγωνισμού είχε ανατροπές και σκάνδαλα, με τον συνθέτη, τραγουδιστή και παρουσιαστή να σχολιάζει αιχμηρά την στάση των διοργανωτών για το χθεσινό αποτέλεσμα.

Σκανδαλώδης η Eurovision!

«Να είστε ευχαριστημένοι να πιάσουμε το 10 είχα πει για τη Μαρίνα.

Θεωρώ ότι το χθεσινό γεγονός ήταν το καλύτερο που έχουμε δει από όλες τις απόψεις αλλά και τεχνολογικά, περισσότερο και από άλλα μουσικά event

στον κόσμο.

Οι συμμετοχές ήταν αναβαθμισμένες, ήταν και ποιοτικότερο και απόψεις ξεκάθαρες με μια EBU που έμπαζε νερά από παντού είτε για αυτή την πολιτική ουδετερότητα που πρώτη έχει καταργήσει και που ήταν υπέρ κάποιων. Μόνο πολιτική ουδετερότητα δεν επέβαλε.

Είπε κάποιος για Ισραήλ και Χαμάς. Όχι, είναι Ισραήλ και ο λαός της Παλαιστίνης γιατί αυτός βομβαρδίζεται. Αυτή τη στιγμή έχουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, γυναικόπαιδα. Έχουμε ένα κίνημα υπέρ του Ισραήλ που πρέπει να συζητήσουμε.

Οι επιτροπές ψήφισαν την Ελβετία αλλά ο κόσμος ψήφισε το Ισραήλ σε μια Ευρώπη που πάει προς την άκρα δεξιά.

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να λείπει το Ισραήλ. Αν θες να έχεις ουδετερότητα, φέρε και τους Ρώσους και τους Παλαιστίνιους και κάνε εκεχειρία.

Με τον κόσμο να γιουχάρει και να βάζω κονσέρβα χειροκροτήματα, κάτι συμβαίνει» ανέφερε σε υψηλούς τόνους.

Σχολιάζοντας το Νemo είπε:

«Έχει ήθος. Αν τον ψήφιζα, ο τρόπος που ευχαριστούσε χωρίς να γλύφει ήταν ανταποδοτικός.

Είναι μουσικός, παίζει 5 όργανα, είναι ράπερ, γράφει τα τραγούδια του και τα ηχογραφεί. Είναι πολύ δημιουργικός. Το κομμάτι έχει ιδιαίτερα στοιχεία, έχει κάνει δύο “δάνεια”, από την Κάρμεν και τον Μότσαρτ. Όταν τον είδα και σκηνικά είπα μακράν ο πρώτος», σχολίασε.

«Ήμασταν από χέρι χαμένοι»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, αναφέροντας:

«Δεν μπορώ το σύνδρομο του μετά Χριστόν προφήτη. Έχω λαλήσει από πριν και μάλιστα κόντρα στο κίνημα το αποθεωτικό στα social για τη Μαρίνα. Είχα πει μπράβο στην ΕΡΤ για την επιλογή της Μαρίνας αλλά είναι λάθος το κομμάτι.

Πιστεύω ότι η Μαρίνα αν έλεγε ένα νέου τύπου δημοτικό κομμάτι, με μια τετράφωνη χορωδία και παραδοσιακά όργανα και α καπέλα θα μιλάγαμε για την πρώτη τριάδα.

Μια τραγουδίστρια που δεν μπορεί να γεμίσει παρά μόνο με αισθαντικότητα τον χώρο. Η Κύπρια ήταν χορευτριάρα! Έχεις μία σκηνή που για να γεμίσει θέλει Μπεν Χουρ και τι είχαμε εμείς; Ένα μαντιλάκι;

Φτιάξαμε ένα τραγούδι που είναι κατασκευή και δεν είναι τραγούδι. Θέλανε να είναι Μάικλ Τζάκσον που δεν είναι. Ο Φωκάς το γύρισε στο μονοπλάνο και έγινε φτωχό. Ήμασταν χαμένοι από χέρι!» είπε.

Eιδήσεις σήμερα:

Δικαιολογίες από τον Άδωνι για τις επιστολές του Ιησού: «Δεν ήταν δικό μου το βιβλίο, το πουλούσε ο εκδοτικός οίκος»Προεκλογική φιέστα του Έντι Ράμα στην Ελλάδα με τις «ευλογίες» της ΚυβέρνησηςΟ Ολυμπιακός πάει για κούπα αλλά ο Μαρινάκης δεν ξέχασε τον Μητσοτάκη: Τι δήλωσε μετά τη νίκη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα