Προεκλογική φιέστα του Έντι Ράμα στην Ελλάδα με τις «ευλογίες» της Κυβέρνησης

Στο πόδι είναι σήμερα η Αθήνα, με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε «συναγερμό» εξαιτίας της επίσκεψης του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο οποίος θα μιλήσει στις 11 το πρωί σε συγκέντρωση ομοεθνών του στο κλειστό του Γαλατσίου.

Η εκδήλωση είναι υποτίθεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις εκλογές που θα γίνουν στην Αλβανία το… 2025, αλλά στην πραγματικότητα όλοι συνδέουν την κίνηση του Ράμα με την υπόθεση

Φρέντι Μπελέρη. Αφενός διότι σήμερα είναι η επέτειος από τη φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας. Και αφετέρου επειδή πολλοί ερμηνεύουν την ενέργεια του Αλβανού πρωθυπουργού ως «απάντηση» στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει τον Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Συνολικά υπολογίζεται ότι θα βρεθούν στο Γαλάτσι περί τους 5000 ανθρώπους και θα είναι η πρώτη τέτοια μεγάλη συγκέντρωση του Ράμα στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει το όλο θέμα

Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη, λένε στην κυβέρνηση, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι κανένας δεν θα απαγόρευε την εκδήλωση η οποία ωστόσο χρονικά δεν πραγματοποιείται σε κατάλληλη στιγμή.

Η κυβέρνηση όπως αναφέρει παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του Αλβανού πρωθυπουργού και θα ζυγίσει τα όσα θα πει, ειδικά εάν αυτά εμπεριέχουν ευθεία ή έμμεση παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα ή συνιστούν επίθεση στην ελληνική μειονότητα στη νότια Αλβανία.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο εντάσεων

Τα μέτρα ασφαλείας πρόκειται να είναι ιδιαίτερα αυστηρά, με δεκάδες αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες, να βρίσκονται επί ποδός.
Πληροφορίες αναφέρουν πως βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού, θα βρίσκονται σε εγρήγορση αστυνομικοί από την ΔΙ.ΑΣ., την Ασφάλεια, την Τροχαία, τα ΜΑΤ, την ΟΠΚΕ, την αντιτρομοκρατική.
Στον αττικό ουρανό θα πετάνε ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και drone, που θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα